1. Ludzie za bardzo spinają dupy w temacie tej tzw "mowy nienawiści". Zamiast dać na luz to paranoi dostają. Niedługo stwierdzenie, że pomarańczowa bluzka mi się nie podoba będzie uznawane za mowę nienawiści
2. Polskę- z resztą nie tylko Polskę- szlag trafia po pierwsze przez polityków, po drugie przez zidiociałych ludzi, a po trzecie przez osoby, których umysły płodzą tego typu złote myśli:
Pindol1996 napisał/a:
Niedługo w Polsce wprowadzą zapewne homoseksualne śluby jako legalne, oraz pozwolą rodzinom homoseksualnym na adopcję dzieci, w rządzie będą zasiadać szmatogłowi, a w Polsce prawo zastąpi się prawem Koranu. Tak będzie wyglądać Polska jeśli nie zaczniemy walczyć o swoje! Polska to kraj Chrześcijański, bez pedałów ani innych hipsterskich i pedalskich gównianych wzorców. Największym absurdem naszych czasów jest nazywanie homofobem osoby, która krytykuje pedalstwo i homofobia jest uważana za chorobę, gdzie kilkadziesiąt lat temu to homoseksualizm był chorobą. Dziękuję i elo, nie sprzedajmy kraju! Walczmy o swoje
I nie chcę tu obrażać lub krytykować użytkownika Pindol1996. Rozumiem również, że na tym portalu panuje taka konwencja, że się pisze (a nawet wypada napisać) "jebać hipsterów i resztę pedalstwa" , "Polska dla polaków" etc. Niestety poza tym portalem, a dokładniej, w prawdziwym życiu, słyszę zawzięte dysputy o jebaniu hipsterów, szmatogłowych czy walczeniu o Polskę poprzez uniemożliwianie (lub przynajmniej utrudnianie) np trzymania się za ręce ludziom tej samej płci.
IMO Polska nie upadnie przez to, że ktoś chodzi w rurkach albo dziewczyna bzyka swoją partnerkę. Polska upadnie przez niewydolność gospodarczą i głupotę ludzką (pisząc dokładniej; chodzi mi o brak zdrowego rozsądku).
A teraz przechodzę z trybu poważnego na pojebany i lecę na harda