18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Dzisiaj wracając do domu moim enterprisem w warp przyuważyłem na stacji takie coś. Aż zjechałem żeby to sfilmować:

Wie ktoś co to dokładnie ? Specjalistów jak wiadomo tu nie brak.

Co do samego filmu:

Jak komuś się nie podoba moja brudna szyba to zapraszam do mycia. Ja go nie będę mył. Samochód jest już dorosły. Sam może o siebie zadbać...

A i sorry za wstrząsy. Tłumiki inercji w prędkościach warp'owych coś mi szwankują... w warsztatach dziwnie na mnie patrzą jak im próbuję wytłumaczyć...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nikolas_Klatka 2014-05-29, 0:27 96
no kurwa czołg, nie widzisz?
Zgłoś
mernest1 2014-05-29, 0:28 29
Wygląda jak 2S1 Goździk (ros. – 2C1 Гвоздикa; oznaczenie NATO – M1974) – samobieżna haubica kalibru 122 mm, konstrukcji radzieckiej, z okresu po II wojnie światowej.
Zgłoś
iron.the.great 2014-05-29, 0:29 23
To 2S1 "Goździk" - samobieżna haubica 122 mm. pl.wikipedia.org/wiki/2S1_Go%C5%BAdzik
Zgłoś
~Beny 2014-05-29, 0:31 1
Obstawiam czołg na lawecie ciągnika siodłowego. Aczkolwiek mogę się mylić.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Everizon 2014-05-29, 0:31 5
W minutę odpowiedź tu na sadolu jesteście lepsi od google. pozdr.
Zgłoś
mateuszek31 2014-05-29, 1:03 2
no lamusie wspomagasz ich jak nie wiem... oprócz gromów to raczej nie mamy nic do zaoferowania poradzieckie uzbrojenie na bank zrobi z nich mocarstwo... znasz sie ale chyba na obciąganiu do samych migdałów, bo zobaczyłeś sztrucla na lawecie i myślisz że błyszczysz;) elo !!

aaa... i pisał to inż. i to nie międzynarodowych stosunków, tylko człowiek, którego ambicja byłoby zajmować się takimi rzeczami od bachora!! ale wy i tak wiecie lepiej;)

a czemu nie od bachora?? bo Polskie Państwo krzywdzi ludzi tyle wam powiem. nie da się pracować i myslec o nowych schematach gdzie wieksze srodki ida na kampanie niż na nauke, więc chuj w dupe po 1( wszystkim rządzącym a po 2) wszystkim którzy myślą, że nie mamy siły intelektualnej a po 3) wszystkim lewakom sorry ale taka prawda i nkt mnie nie przekona nawet bongman
Zgłoś
jabadaba 2014-05-29, 1:03 30
Za opis i montaż browar.
Zgłoś
andrewerty 2014-05-29, 1:47 1
jak wcześniej napisali to jest chyba goździk. niedawno czytałem że WP ma się ich pozbywać dlatego mi się wydaje że prędzej ten egzemplarz czeka demobil niż wyjazd na front
Zgłoś
RockyWood 2014-05-29, 1:54 1
spokooojnie to raczej jechało do muzeum jako stały eksponat a nie "do akcji"
Zgłoś
R................y 2014-05-29, 3:02
Eksponat nie eksponat, jakbyś zalał olejem i ropą to by ten czołg pewnie odpalił
Zgłoś
lemansky1979 2014-05-29, 6:10
haubico - armata Goździk na lawecie transportowej
Zgłoś
ganji 2014-05-29, 6:14
o kurwa nagrałeś czołg!!!
Zgłoś
Everizon 2014-05-29, 7:26 16
mateuszek31 napisał/a:

no lamusie wspomagasz ich jak nie wiem... oprócz gromów to raczej nie mamy nic do zaoferowania poradzieckie uzbrojenie na bank zrobi z nich mocarstwo... znasz sie ale chyba na obciąganiu do samych migdałów, bo zobaczyłeś sztrucla na lawecie i myślisz że błyszczysz;) elo !!

YYY ?? Mój temat ma charakter satyryczno sarkastyczny. Nie miał na celu urażenia niczyjej inteligencji ani przekonań. Nawet takiego debila trolla jak ty
Zgłoś
Sutowendlin 2014-05-29, 7:46
Fakt faktem coś się dzieje ponieważ ludzie dostają mobilizacje do jednostek wojskowych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem