Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko kurwa w piłkę nożna grać nie umiemy...
W ręczną możemy, w siatkówkę możemy, biegać, strzelać, skakać, rzucać, latać, pływać potrafimy.
Aj bo widzisz, normalnie jeśli jakieś dyscypliny sportowe w danym kraju są uwieńczone sukcesami to z czasem stają się sportem narodowym, najbardziej rozwijanym. A u nas, mimo, że mamy siatkarzy w czołówce światowej, szczypiornistów, lekkoatletów, pływaków, to mimo wszystko na siłę chcemy zrobić z piłki nożnej sport numer jeden. Ja wiem, że to największy hajc z tego i że piłka nożna najbardziej popularna. Ale jak się nie ma co się lubi to trzeba się skupić może na tym co mamy
Aj bo widzisz, normalnie jeśli jakieś dyscypliny sportowe w danym kraju są uwieńczone sukcesami to z czasem stają się sportem narodowym, najbardziej rozwijanym. A u nas, mimo, że mamy siatkarzy w czołówce światowej, szczypiornistów, lekkoatletów, pływaków, to mimo wszystko na siłę chcemy zrobić z piłki nożnej sport numer jeden. Ja wiem, że to największy hajc z tego i że piłka nożna najbardziej popularna. Ale jak się nie ma co się lubi to trzeba się skupić może na tym co mamy
A jakbysmy mieli mistrzow w waleniu gruchy tez bys ich sponsorowal i byl nimi taki zafascynowany? Pilka nozna to nie tylko sport. Ave biali bracia
W ręczną możemy, w siatkówkę możemy, biegać, strzelać, skakać, rzucać, latać, pływać potrafimy.
i pzpnem rządzić nie umiemy
Dostali milion $ nagrody z czego PZPS wziął 0 (słownie: zero). 700tyś do podziału dla siatkarzy, jak sądzicie, ile wziąłby kochany PZPN?
Znając PZPN to pewnie wziąłby półtora miliona baksów ... milion nagrody + 500 mln skradzione podczas budowy stadionu z boiskiem
Nie zrozumcie mnie źle, to nie jest pocisk na siatkówkę, nasi siatkarze to zajebiści atleci i świetna drużyna, w świecie siatkarskim odpowiednik Hiszpanów w piłce nożnej, ale w mało popularnym sporcie.
Zupełnie nie rozumiem natomiast jak może być np. krykiet, bądź golf popularniejszy i bardziej dochodowy od siatki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów