📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Ale trzeba się najebać, aby coś takiego wykuć...
PAUL666 napisał/a:
To oni są z Polski? Myślałem, że to USA albo inne UK :O
Polska, a konkretnie Wrocław
Chujowe nie oglądać
piękne ... a wytłoczone przez Chińczyka niedługo będzie kosztowało 1/10 ceny na Ali
W obecnych czasach nie robi to już takiego wrażenia, bo zrobienie stempla i matrycy na frezarce CNC to kilka godzin i produkcja seryjna kilkaset dziennie przy porównywalnej jakości. Takie rzeczy, jak robi Trollsky jest trudno powielić na maszynach numerycznych.
TranzystorWyklęty napisał/a:
W obecnych czasach nie robi to już takiego wrażenia, bo zrobienie stempla i matrycy na frezarce CNC to kilka godzin i produkcja seryjna kilkaset dziennie przy porównywalnej jakości. Takie rzeczy, jak robi Trollsky jest trudno powielić na maszynach numerycznych.
Na tych swoich maszynach numerycznych też jesteś w stanie trzaskać takie smoki z blachy miedzianej w ilościach kilkuset sztuk dziennie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów