Odcinek dobry jak każdy inny, lecz w 2:19 można usłyszeć coś innego niż standardowe "It's good for you"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda, że Szwecja za niedługo stanie się krajem trzeciego świata.
to już 2 szwed który coś gotuje i coś tam po Polsku nawija .. pewnie mają ciapatych dość i do nas chcą na paprykę przyjechać
kenzol napisał/a:
Pierdolicie. Szwecja jest i długo będzie przed nami.
parezja.pl/szwecja-zalegalizowala-publiczna-masturbacje/
nygas232 napisał/a:
parezja.pl/szwecja-zalegalizowala-publiczna-masturbacje/
Na dzień dzisiejszy gospodarczo Szwecja jest przed nami, jest bogatszym krajem. Mój kolega ma 600zł stypendium, za to, że uczy się w Polsce LOL.
@Svenlee no okej, kasa kasą, ale Szwecja to totalny upadek kulturowy i zdeprawowanie. Jak bym miał gdzieś wyjeżdżać to Szwecja byłaby dla mnie ostatnia na liście xD.
@nygas
sądząc po nicku to pierwsze na liście było by pole bawełny.
Prawda jest taka, że Szwecja jest jak koza, ciapaci zaczynają ją ruchać tak jak nas nasz kochany zbiór tych .....* na wiejskiej.
*-w miejsca kropkowane uzupełnij wedle uznania.
sądząc po nicku to pierwsze na liście było by pole bawełny.
Prawda jest taka, że Szwecja jest jak koza, ciapaci zaczynają ją ruchać tak jak nas nasz kochany zbiór tych .....* na wiejskiej.
*-w miejsca kropkowane uzupełnij wedle uznania.
Nie rozumiem fascynacji tymi kretyńskimi nagraniami.
Cóż że ze Szwecji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów