miejscowy miłośnik taniego wina zajada się niecodzienną zdobyczą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
opierdala jak by to było Sushi
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Japonce ciagle wpierdalaja ryby na surowo a tu jakis facet zjadl swierza rybe i takie halo? Wogole sie to na sadola nie nadaje... A jedzenie to jedzenie jak jest swierze to co za roznica jak zjesz? Zawsze mogl to czyms przyprawic.
@up
Jaką rybę zjadł?!
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Jaką rybę zjadł?!
W naszym kraju takich Bear Gryllsów to na pęczki.
ok, gówno w przewodzie pokarmowym tej ryby też było świeże, z pewnością.
Przynajmniej facet sobie radzi, a połowa z was zdechłaby z głodu gdyby zabrakło mamusi
lukasz49999 napisał/a:
Japonce ciagle wpierdalaja ryby na surowo a tu jakis facet zjadl swierza rybe i takie halo? Wogole sie to na sadola nie nadaje... A jedzenie to jedzenie jak jest swierze to co za roznica jak zjesz? Zawsze mogl to czyms przyprawic.
Za to Twoje komentarze nadają się tutaj z pewnością.
lukasz49999 napisał/a:
Postawić przecinek, to chyba nie jest wysiłek, co?
"świerze" - gratulacje.
radiowy głos....
z łaski swojej możesz kliknąć P skroc.ga/AdQjP
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów