📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to mówią ludzie Pana Witka " Prace trzeba szanować - Jak tu zarobić, żeby się nie narobić " podstawowy motyw u meneli.
A może jak napierdolony, to lepiej muruje.
Moja mama pracowała w FWP (gimby ni znaju).
Szefowa kuchni w tym ośrodku jak była trzeźwa to spierdoliła najprostszą potrawę. Ale jak była napierdolona jak meserschmit to wyprawiała cuda. Nawet sekretarz partii jak był głodny to dzwonił, czy szefowa kuchni jest trzeźwa, czy napruta.
Jak była trzeźwa, to nie przychodził.
Moja mama pracowała w FWP (gimby ni znaju).
Szefowa kuchni w tym ośrodku jak była trzeźwa to spierdoliła najprostszą potrawę. Ale jak była napierdolona jak meserschmit to wyprawiała cuda. Nawet sekretarz partii jak był głodny to dzwonił, czy szefowa kuchni jest trzeźwa, czy napruta.
Jak była trzeźwa, to nie przychodził.
Jak pracowałem w monopolu na nocki to koło 6-7 to norma była, że przychodzili po jakieś ćwiartki Połóweczka do pracy to też była norma. Najgorsze jak taki normalnie wyglądający gość codziennie koło 6 przychodził to jak mu flaszkę podawałem to normalnie się ręka trzęsła...
rbpp napisał/a:
medowski, widać nigdy nie pracowałeś na budowie. Chuja wiesz
i tu Ciebie musze zmartwic pracuje w tym fachu od 8 lat.....
jestem ogolnobudowlanicem od 4 lat a zawodowym malarzem-dekoratorem od 3 .....
wiec jesli nie masz pojecia o tym co kto robi i jak zyje polecam
Zamknac morde.... jesli nie masz nic ciekawgo do napisania .....
ps. takich ludzi jak "pseudo" pracownikow Witkow , Marianow , Jurkow itp przerabialem juz setki .... wiec wierz mi ze dla mnie to nie jest nowosc ....
wiek ktory podajesz=ukrywasz daje duzo do myslenia i jedyne co przychodzi mi do glowy to to ze jestes zjebanym trolem-gimbusem...
medowski napisał/a:
wiek ktory podajesz=ukrywasz daje duzo do myslenia i jedyne co przychodzi mi do glowy to to ze jestes zjebanym trolem-gimbusem...
Nie Twój interes ile mam lat, więc pozwól że zacytuję
medowski napisał/a:
wiec jesli nie masz pojecia o tym (...) jak zyje polecam
Zamknac morde....
Pozdrawiam majstra : )
No i przepraszam jeszcze, że zwątpiłem w Twoje pojęcie na temat standardów na budowach. Mogłem się skapnąć po nieumiejętności pisania polskich liter
A może zapierdalał do późnej nocy i poszedł w kimę na miejscu pracy?
Jak tak dalej w tym kraju pójdzie , to faktycznie może się tak skończyć
Jak tak dalej w tym kraju pójdzie , to faktycznie może się tak skończyć
rbpp napisał/a:
Nie Twój interes ile mam lat, więc pozwól że zacytuję
Pozdrawiam majstra : )
No i przepraszam jeszcze, że zwątpiłem w Twoje pojęcie na temat standardów na budowach. Mogłem się skapnąć po nieumiejętności pisania polskich liter
Szczerze jebie mnie twoj wiek....
I wybacz zyje w Uk i nie uzywam ogolne polskich liter choc czuje sie Polakiem bo Kocham swoj Kraj ....
jesli chodzi o umiejetnosci napisze jedno ... "nie mierz wszystkich swoja miara ....." tyle mam do napisania i koncze tym postem konwersacje .......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów