Jaki potulny nasz dyplomata z immunitetem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
luka5z napisał/a:
A ja bije sie w pierś i odwołuje mój koment, wyszedlem na debila
jackool, 6-pak poleci pocztą
Może lepiej nie pocztą bo szkoda piwa Spoko luzz.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@up
A ja nie rozumiem po co kolejna napinka. Zwłaszcza wtedy, gdy luka5z przyznał się do błędu, a Szajbaa... Cóż wyszło jak wyszło, grunt że ładnie wytłumaczone! Piwo leci.
A ja nie rozumiem po co kolejna napinka. Zwłaszcza wtedy, gdy luka5z przyznał się do błędu, a Szajbaa... Cóż wyszło jak wyszło, grunt że ładnie wytłumaczone! Piwo leci.
ale gowno, zero podniety, butów tez nie widac. Po chuj takie cos wstawiac ? Moj czas marnujesz.
Dawaj, dawaj jak twoja matka dawała
Miej na wszystko wyjebane, a będzie Ci dane
Chyba nie na znak szacunku dla języka polskiego.
I co dwóch jebanych napinaczy i znawców zostało zgaszonych jak ostatnie kiepy.Pluje na was wraz z większością użytkowników , SZAJBAAAi luka5z nie pokazujcie się tu już więcej pedały, głupcy poziom waszego debilizmu przekroczył szczyt możliwości,administracja powinna dać po banie im.
A w czym masz problem dzieciaku?
Pewnie ty się nigdy nie pomyliłeś.
A no i co z tą "większością" użytkowników?
Ale co by pokazać debilizm autora:
Ten rusek szuka chuja do dupy, po chuj skrecal w lewo ? Mogl jechac prosto jak to zrobily pozostale dwa samochody.Ja na miejscu tego dyplomaty jeszcze bym wysiadl i sprzedal mu gonga za szukanie problemu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów