📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Płyną inżyniery
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruska swołocz, ot co.
Ruscy (może się to wydać komuś niewiarygodne) boją się Polaków
i przez to ich nienawidzą.
Ciągle mają w pamięci i Hołd Ruski 1610, i polską okupacjęi to jak dostali w dupę w 1920.
Ruscy (może się to wydać komuś niewiarygodne) boją się Polaków
i przez to ich nienawidzą.
Ciągle mają w pamięci i Hołd Ruski 1610, i polską okupacjęi to jak dostali w dupę w 1920.
Ten marny dziennikarzyna broni banderowskiego prezydenta Ukrainy i jego majątku. Bardzo dobrze, że dostał po mordzie
26:38 autor to ciul słuchać tyle bełkotu dla jednego pyrgnięcia
I bardzo dobrze, że dostał po ryju. Był tam gościem, więc mógł ugryźć się w język. Jakby jakiś Rosjanin dostał zaproszenie do polskiego programu i zacząłby obrażać polaków akcja byłaby taka sama jeśli obecni w studiu mieliby choć trochę jaj niczym Rafalala
@Jod123
co ty pierdolisz?
co ty pierdolisz?
@up
co Ty pitolisz, zajebisty jest
co Ty pitolisz, zajebisty jest
Wysuną argumenty z którymi prowadzący nie potrafił sobie poradzić .Jedyne co mu pozostało to walnąć w mordę jak to kacapy maja w w zwyczaju.
atocha8 napisał/a:
Oberwał za naszą zdradziecką probanderowską władze !!!!!!
czy zgadzasz się ze mną że jebane w dupę ruskie trolle powinny zniknąć z Polskich forów,
te kurwy co śmiecą NASZE fora
jakoś twoje wpisy ..............
ale pomijając wpisy trolli
jebane ruskie ścierwo ,
w normalnym
NORMALNYM KRAJU
dostałby wyrok za pobicie , a jebane ruskie śmiecie jeszcze się tym szczycą
DLATEGO JESTEM ZA POSIADANIEM BRONI
bo gdy rusek odwieczny nasz wróg , chciałby coś kmninić
Polacy zawsze będą przygotowani
scofi16 napisał/a:
I bardzo dobrze, że dostał po ryju. Był tam gościem, więc mógł ugryźć się w język. Jakby jakiś Rosjanin dostał zaproszenie do polskiego programu i zacząłby obrażać polaków akcja byłaby taka sama jeśli obecni w studiu mieliby choć trochę jaj niczym Rafalala
następna cipa ,
ruscy są specami od manipulacji
co widać po ludziach, rosjanach , których osobiście szanuję
ale te rządowe kurwy i media które mają na własność
więc ,jak
przeciętny rosjanin nie ma szans na właściwą ocenę rzeczywistości
i
żyją w nieświadomości
a
skurwysyniaste trolle
mącą na potęgę
Durnie, przecież to Tomasz Maciejczuk. Człowiek który był na ukrainie a teraz można powiedzieć profesjonalnie obnaża ukraińską UPA-patologię.
To chyba jeden z niewielu dziś Polaków którzy faktycznie wiedzą jak wygląda świat za naszą wschodnią granicą. Dla Maciejczuka zawsze piwko!
Edit: Przeczytałem komentarze Rosjan na YouTube. Co ciekawe top komentarze wyrażają poparcie dla Maciejczuka i tego co mówił. Nie tacy Rosjanie głupi jak ich malują jak widać.
A tu fajny przykład który zebrał 40 "laików" То чувство когда тебе стыдно что ты русский... - To uczucie gdy wstydzisz się że jesteś Rosjaninem
To chyba jeden z niewielu dziś Polaków którzy faktycznie wiedzą jak wygląda świat za naszą wschodnią granicą. Dla Maciejczuka zawsze piwko!
Edit: Przeczytałem komentarze Rosjan na YouTube. Co ciekawe top komentarze wyrażają poparcie dla Maciejczuka i tego co mówił. Nie tacy Rosjanie głupi jak ich malują jak widać.
A tu fajny przykład który zebrał 40 "laików" То чувство когда тебе стыдно что ты русский... - To uczucie gdy wstydzisz się że jesteś Rosjaninem
Jest tam 3 ruskich, 2 ukraincow i Polak, ogolnie chodzilo o to, ze Maciejczuk porownal place minimalna w Rumuni i Rosji mowiac ze w Rumuni jest wyzsza, a prowadzacy z ruskami odrazy zaczeli atak, ze to nie prawda itd. dodajac, ze Polska i Ukraina to prostytutki Zachodu itd, zreszta w tym programie czesto Polakow obrazaja. Na to Maciejczuk odpowiedzial, ze "Polacy i Ukraincy chca zyc jak ludzie, a nie tak jak Rosjanie zyja w gownie" i od tego sie zaczela awantura i rekoczyny, Ukraincy wyszli z Polakiem ze studia. Polak zachowywal sie na poziomie i wypowiadal sie merytorycznie, Ruscy nie mieli argumentow to zaczeli bic.
Kolejny prorządowy idiota wchodzi ukraińcom w dupę, czyli dokładnie tam, gdzie nas mają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów