📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:55
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ha ha jaki cymbał
Co za kurwa zjeb ,wstyd Polsce i Polakom przynosi
"Szatanie mój Boże, znajdź Mnie, odszukaj Mnie, wsadź Mi swoją wielką pałę w dupę " - hahaha.
Ale ten człowiek Ma poważne problemy psychiczne. Nie powinien raczej być na wolności. Świecie bym Mu polecał.
Jak by Ktoś nie wiedział to w Świeciu znajduje się bardzo dobry zamknięty szpital psychiatryczny, i przez cały rok jebie tam odchodami zwierzęcymi.
Ale ten człowiek Ma poważne problemy psychiczne. Nie powinien raczej być na wolności. Świecie bym Mu polecał.
Jak by Ktoś nie wiedział to w Świeciu znajduje się bardzo dobry zamknięty szpital psychiatryczny, i przez cały rok jebie tam odchodami zwierzęcymi.
nawet beka, chociaż głupota straszna.
odnosze dziwne wrazenie ze wlasnie narodzil sie nam nowy hit internetu
dawajta piwka, przecie to jest full sadystyczne, a przy okazji zniszczy mu to życie. Czyli to wszystko co sadystyczne dranie lubią najbardziej. Jak będzie przynajmniej 20 piwek, wrzucę nowy jego filmik, tam już stężenie beki sięga 80%.
On jest gangsterem...i taka jest prawda...
on jest gangsta wyruchanym przez szatana....taaaaaaaa trzeba mieć nieźle najebane w bani
@up youtube.com/user/WandalLiryczny
Tutaj też pokazywał jaki jest pokurwiony. Szkoda, że wygląda na e-pedała, z którego wszyscy cisną pompe . Jak widać doskwiera mu brak kolegów, nie wspominając o dziewczynie
Tutaj też pokazywał jaki jest pokurwiony. Szkoda, że wygląda na e-pedała, z którego wszyscy cisną pompe . Jak widać doskwiera mu brak kolegów, nie wspominając o dziewczynie
to psikutas bez s na końcu
co tu dużo gadać... narkotyki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów