Piękna maszyna z mocnym silnikiem. W nowym sezonie z pewnością będzie robić furorę na zlotach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Piękna maszyna z mocnym silnikiem. W nowym sezonie z pewnością będzie robić furorę na zlotach.
r32 czytaj od GOLFA . LUBIE GOLFY xD i co nie ma hejta ?
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Eh autko fajne tylko nie rozumiem mody spotykania się na myjniach;/
Co się kurwa dzieje z tymi warnami? Kogoś ostro chyba popierdoliło.
bach napisał/a:
to jest jeszcze włoski fiat, tak dla ścisłości
Co Ty opowiadasz...
125p nie był nigdy włoski.
Po prostu po wygaśnięciu licencji nie było Fiata 125p, tylko FSO1500... 125 to zupełnie inna sprawa
Przeczytaj, zanim cokolwiek napiszesz.
Po pierwsze primo zajebisty projekt
Po drugie primo jest z polonez z silnikiem vr6 i fajnie to jedzie to dlaczego miało być nie być zajebiście?
Po trzecie primo ultimo BBS RS to jedne z ładniejszych felg jakie powstały
Według mnie to ten projekt po prostu gwałci.
Po drugie primo jest z polonez z silnikiem vr6 i fajnie to jedzie to dlaczego miało być nie być zajebiście?
Po trzecie primo ultimo BBS RS to jedne z ładniejszych felg jakie powstały
Według mnie to ten projekt po prostu gwałci.
Follow The White... Mouse.
Wielki murzyński kutas w dupę dla których R32 to jakiś pierdolony golf.
R32 jest tylko jedno !!
R32 jest tylko jedno !!
Kocham tą nienawiść do golfów. Fajny silnik 3.2l, ale z golfa - to chuj. Lepsze 1.6 z e36.
Mega projekt. Podziwiam chłopaków za pewnie kupę godzin ciężkiej harówki. Efekt niesamowity.
Mega projekt. Podziwiam chłopaków za pewnie kupę godzin ciężkiej harówki. Efekt niesamowity.
Nie pasują tutaj te obleśne felgi z BMW, z resztą bardziej by podpuszczały jakieś klasyki Ale piwo za niewątpliwie sporo pracy, umiejętności i determinacje
fajna furka ale straszna koza, na glebe go no chyba że się nie da już
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów