18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Polski 'fight' w autobusie
teken • 2010-09-13, 17:17
Były już fajty murzynów, dziadków, chinoli w autobusie, czas na Polskę

Sytuacja wygląda tak:

Na filmie tego nie ma, koleś w długich włosach to właściciel TV, postawił go sobie a dziadek na nim usiadł, został poproszony o to, aby nie siedział na TV, ale nie poskutkowało, reszta w filmie:

xD

Troche długie, ale dziadek jest dobry

Zgłoś
TTszpan 2010-09-13, 18:58 2
dziadek ma zajebistą sklerozę - chłopaki napieprzają się z niego aczkolwiek mu pomogli a on:
"Dziękuje do widzenia"
nie jest on w cale taki zły jak wszyscy piszą
Zgłoś
Karczek 2010-09-13, 19:02 2
Big up dla gościa za wytrzymałośc.

Podobno od ciosu a'la"dziadek" umarł kiedyś Bruce Lee. Najgorsza śmierc z możliwych - kilkudniowa agonia.
Zgłoś
ciastekPOGROMCA 2010-09-13, 19:06 9
Brakowało żeby dziadziu zaczął krzyczeć "Tu jest Polska!" i "Zostawcie Telewizor!"
Zgłoś
Gszysztow 2010-09-13, 19:07
No i teraz weź jedź z pracy takim autobusem- no kurwicy można dostać, albo jak dzieciak 2-letni się drze. Jak zwykle uliczni filozofowie napierdalają swoje mądrości a ludzie muszą tego słuchać

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
alien193 2010-09-13, 19:07
"Masz Czapke" - po czym jebnął czapką o ziemię
Zgłoś
bochnio 2010-09-13, 19:08 1
Bez sensu wyklinac na takiego dziadka. Kompletna bezradnosc brodacza.
Zgłoś
kkociol 2010-09-13, 19:13 4
Widać że dziadek należy do bojówki z pod krzyża.
Zgłoś
Bociek 2010-09-13, 19:15
Wywozić takich dziadów za krąg polarny, niech spróbują tak misie polarne powkurwiać xP

Good evening, idiot hookers.
Zgłoś
Adi0303 2010-09-13, 19:15 7
Oddajcie Telewizora Mjastu!
Zgłoś
think666 2010-09-13, 19:17
Mi pare miesięcy temu dziadek usiadł na nowiutki monitor =/ Pusty autobus jak twoja mać siedzę sobie spokojnie na siedzeniu obok monitor. Wchodzi dziadek i mówi przepraszam bo chce usiąść, jak mu powiedziałem, że obok jest wolne miejsce zanurkował w moje nowiusieńkie pixele =/
Co prawda mój egzemplarz skapnął się i przeprosił.

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Cait_Sith 2010-09-13, 19:20 2
Kolejne spotkanie dziadka i "metala" na KSW XV.
Zgłoś
kamillamir 2010-09-13, 19:22
skurwysyn stary rydzyk go nawiedził a potem jebał go w ten stary łep

sympatyczne oczy2
Zgłoś
TsenAng 2010-09-13, 19:35 1
Wajda się stoczył :/
Zgłoś
wypierdalajt 2010-09-13, 19:35 1
wesołe jest życie staruszka vs starość nie radość
Zgłoś
f................4 2010-09-13, 19:43 1
Kamerzysta gentlemen - podziękował w chuj pani za potrzymanie kamery.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów