Bardzo ciekawy filmik, dla nieznających Angielskiego odsyłam watch?v=AFHnxuE2qYc jest możliwość włączenia tłumaczenia napisów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to qrwa jest poLLand ?!?!
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Koleś, teraz to dojebałeś, wrzucasz film bez polskich napisów (to jeszcze nic bo przecież tutaj wszyscy "znają" angielski) opisujący polską muzykę metalową/rockową (zwał jak zwał) na dodatek autorzy filmiku przekręcili angielską nazwę naszego kraju. I Jak kolega Shatter zauważył Ci "znawcy z filmu nie umieścili w zestawieniu takich znakomitych kapel jak "Kat, Hellias, TSA, Turbo, Lux Occulta" (x,x). Piwa nie ma, czekają cię ostre komentarze ze strony przeciwników muzyki metalowej, zwolenników zespołów które nie znalazły się w notowaniu, oraz normalnych ludzi.
Takie coś napawa mnie dumą, a nie jakieś pseudopatriotyczne, jałowe pierdolenie. Nie przypierdalajcie się do szczegółów. Dobrze, że wytypowali trochę mniej znanych zespołów.
Dobre kapele dali. Acidzi nie kojarzą mi się wcale z Venomem, ale chuj z tym. Fajnie, że powiedzieli coś o polskim metalu...A Roman powinien zwalić konia, może się wyluzuje...
Za porównanie języka polskiego do niemieckiego należy się oklep tym panom.
Fajnie wypowiada słowo kruk:D Metal \m/
irytują mnie te bandery w 0.59
Koniec Świata napisał/a:
Takie coś napawa mnie dumą, a nie jakieś pseudopatriotyczne, jałowe pierdolenie. Nie przypierdalajcie się do szczegółów. Dobrze, że wytypowali trochę mniej znanych zespołów.
Duma normalnie rozpierdala, dwóch kolesi poleciło 10 zespołów z Polski i powiedzieli pierogi
ta ironia, wiekszych fanow metalu niz w polsce jest wiecej moze tylko w skandynawii, nawet metallica mowila dawno temu ze koncert w spodku byl ich najlepszym koncertem, a kto u nas gra? nie mamy zadnych zespolow na skale swiatowa ;/
gościu ktory pisał temat widać jak bardzo się zna na metalu skoro wszystko skrócił do "polski heavy metal"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów