nie jaki piotr ze wsi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niejaki razem kurwa nie jestem z Polski a to wiem
Aaaa co mi tam.. dam piwko bo mnie kurwa stać, niech na głównej się wkurwiają że ćpun nakórwia wengoża w pedalskich rękawiczkach.
Edit: Jak by mu włączyć dodatkowo światło UV to by odpłyną
Edit: Jak by mu włączyć dodatkowo światło UV to by odpłyną
Nie hobbit tylko qrwa gollum.
Już prędzej guzików się najadł
piotrek ty stary świrze
Ale te białe rękawiczki to mógłby sobie darować.
Czyżby after po MayDay'u?
z początku pomyślałem: biedny nie ma rąk. więc patrzę z politowaniem i nawet wybaczyłbym mu te udokumentowane zbezczeszczenie utworu pt. "Equinoxe 4" sławnego francuskiego artysty... gdy nagle nastąpił zwrot i zacząłem żałować, że ów debil jednak swe ręce posiada, a na nich śnieżnopedalskie rękawiczki do grzebania przypadkowo napotkanym ludziom
na masowych imprezach typu techno/trance.
na masowych imprezach typu techno/trance.
Ładnie cię poorało kuraku
tutaj
Jakiś szaman, czary odpierdala.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów