Głupie pierdolenie i tyle, skoro jest coś zakazane to jest i chuj. Chuj mnie boli, że wcześniej było dozwolone a teraz nie jest. Jak nie pasuje to wypierdalać do innego kraju
Kiedyś dozwolone było picie pod sklepem i każdy był zadowolony, tak samo można było palić sobie fajki gdzie chciałeś, ale się pozmieniało i jakoś ludzie to akceptują, jestem palaczem i jakoś dostosowuje się do tego i nie chodzę i nie płaczę o ja kurwa biedny zakazali mi palenia w miejscach publicznych itp.
Problem polega na tym, że ciapaki starają się doprowadzić do tego by wszystko było im wolno, a dobrym argumentem jest religia. Tyle, że oni nie są głupi, ludzie ich lekceważą, a im później się reaguje tym trudniej jest. Nie oszukujmy się ciapaki, żyją w polskim społeczeństwie i jest ich coraz więcej, obowiązują ich te same prawa co nas to albo nauczą się dostosowywać do ogólnie panujących praw lub wypad z kraju, bo tego typu akcje nawołują do buntów i rodzą tylko jeszcze większą nienawiść i dzielą społeczeństwo.
Prawda jest taka jedziesz do innego państwa to musisz się dostosować do praw panujących w tamtym kraju itp. w zamian możesz korzystać z praw które Ci przysługują, natomiast islamiści często chcą dostosować prawo pod Siebie plus korzystać z tego co dobre jest w prawie innego kraju, ale gdy nagle od nich się wymaga dostosowania, przestrzegania prawa to jebani hipokryci odrazu krzyczą, że koran im tak nakazuje, że otaczają ich rasiści, że odwołają się do rzecznika praw itp itd. Dzięki czemu jak wygrają to myślą Sobie kurwa skoro raz się udało to uda się następnym razem, później myślą za mało nas a dzieci za wolno rosną to ściągnijmy sobie kompanó i tak powolutku coraz to więcej ich jest i maja większą siłę przebicia i powolutku systematycznie na przełomie kilku lat dostosowują całe państwo i panujące tam prawo pod siebie, i to nie jest mój chory wymysł tylko tak się stało już w co niektórych krajach europejskich.
Za to Rosjanie zauważyli ten problem i dlatego chcą zakazać koranu. I pewnie im się to uda, bo wychodzą z założenia to naszz kraj, nasza polityka i chuj wam do tego co robimy u Siebie albo się dostosujecie albo wypierdalać, twarda konkretna polityka, która się sprawdza, wielu się śmieje z Putina, a ja go podziwiam jako polityka. Potrafi pokazać że jest twardy, ma konkretne plany które wciela w życie dlatego inne kraje się z nim liczą no spora część ludzi go jednak popiera. Ktoś pewnie napisze, że jest tam bieda itp. Nigdzie nie jest idealnie. Z muslimami jest jak z pederastami, jedni i drudzy uważają się za fajnych itp. Kurwa jesteś homo to sobie bądź, nic mi do tego co robisz w swoich 4 kątach i z kim mieszkasz itp., ale nie zmuszajcie ludzi do tego by musieli patrzyć na te wasze popieprzone parady równości, które obstawiane są policjantami utrzymywanymi z kasy podatników, bo to tylko rodzi nienawiść do was, to samo z muslimami, oni tez chcą wychodzić na ulice modlić się itp.
Dlatego uważam, że do obowiązującego prawa powinni się wszyscy dostosować, jeśli nie potraficie tego przyjąć, to odejdzie do innego kraju prosta i jasna reguła, która tyczy się każdego obcokrajowca w każdym państwie bez znaczenia czy to polak w angli czy arab w polsce, po to każdy ma swój własny kraj by Sobie w nim żył, ale jak mu się marzy życie na obczyźnie itp to niestety powinien wiedzzieć że będzie musiał się dostosować do obowiązujących praw. Czy tak trudno to zrozumieć ?
P.S. Czekam na konkretne argumenty które pokażą mi że nie mam racji, lub jestem w błędzie.
P.S.2 Nie jestem lewakiem, prawicowcem czy innym dziwnym wyznaniowcem ... Nie jestem również, żadnym kolorowym, ot zwykły polak, chociaż Adolfowi bym się spodobał, bo odpowiadam jego chorym wymaganiom co do czystej rasy aryjskiej