18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Polski jacht Cedar z Gdańska w trakcie sztormu wchodzi do portu Nexø na Bornholmie.

Lenistwo nie pozwala mi zrobić własny tytuł i opis więc muszę dać źródło

wykop.pl/link/4771487/polski-jacht-w-trakcie-sztormu-wchodzi-do-portu/

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
mygyry 2019-01-29, 11:29 2
Dawać melodyjkę z piratów
Zgłoś
ddss 2019-01-29, 11:42 1
balls of steel
Zgłoś
nowynick 2019-01-29, 11:46 12
myślałem, że na żaglach wjadą, tak na bogato...
Zgłoś
Adam.Gniezno 2019-01-29, 13:52
żaden wyczyn te łudki są praktycznie nie zatapialne
Zgłoś
Wiewór 2019-01-29, 14:03 1
jacht? chyba kurła jachcik.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Samael6 2019-01-29, 16:36 3
Adam.Gniezno napisał/a:

Nie chodzi o to że nie zatonie, a o to że trafił w te wejście do portu przy takich falach .
Zgłoś
T................h 2019-01-29, 20:50 2
ddss napisał/a:

balls of steel

Gdyby tak było to by wszedł do portu jedynie na trochę zrefowanych żaglach i pełnym przechyle

Adam.Gniezno napisał/a:

Łódką to możesz na karasia płynąć. NIezatapialne to są żaglówki typu omega albo inny fin czy co tam jeszcze jest, jak sobie wypchasz komory styropianem. Każdy jacht z kilem pójdzie na dno trochę tylko wolniej od kamienia.
Zgłoś
GwałcicielKuz 2019-01-30, 0:44
ja bym się osrał na mojej łupince
Zgłoś
a................e 2019-01-30, 13:04 1
Cytat:

Lenistwo nie pozwala mi zrobić własny tytuł i opis

Ty miałeś odmianę przez przypadki w szkole?

zrobić (kogo? czego?) własnego tytułu i opisu, ja pierdole
Zgłoś
Murgen 2019-01-30, 13:33
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów