18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Witam wszystkich sadoli. Zacznę od tego że mieszkam w akademiku w Szczecinie a pode mną jest klub. Zjebany po całym tygodniu zapierdolu na studiach wyczekiwałem tego jebanego weekendu żeby móc chociaż chwile odpocząć, i co ? Wstaję dzisiaj o 12 i słyszę jakieś pierdolenie pod oknem. Na początku wyjebane, no ale później zaczęły się jakieś piski i jęki. Pomyślałem sobie " Co jest kurwa?! Koncert justina biebera?" Patrze przez okno i proszę, zaczyna się :

Godzina 12

Godzina 14:30

Godzina 15:30

A tutaj sprawca i wyjaśnienie sytuacji :

Że kurwa co ? Jeden z największych idoli młodych ludzi ?
No teraz to pojechali. Widać właśnie jego fanów ( a właściwie fanki), sama podstawówka i gimbaza. Chyba za mało im zadają w szkole skoro mają czas żeby biegać po występach kwiatkowskiego i innych mu podobnych bieberów.

"Da-wid!, Da-wid, Daaa-widdd!"
"Po-każ się!, Po-każ się!,Po-każ się!!"
Słysząc to nie dziwię się gdy słyszę jak ktoś piętro wyżej wyklina na cały głos.

Sam występ jest o godzinie 19 więc po chuja pana stoją pod wejściem od godziny 10 czy 11 ?

Gratis film przedstawiający patologie umysłu dzisiejszych nastolatek:

Tak, ci ludzie będą kiedyś dorośli, będą głosować w wyborach i funkcjonować w pełni w naszym społeczństwie.

PS: Obecnie całe stado zajmuje większość chodnika i robi jeszcze większy rozpierdol.
Zgłoś
606 2014-01-18, 22:21 1
"Jeden z największych idoli młodych ludzi ?
No teraz to pojechali. Widać właśnie jego fanów ( a właściwie fanki), sama podstawówka i gimbaza"

A gimbaza i podstawówka to nie młodzi ludzie, imbecylu? Może to jakiś pedał, ale to ty autorze pierdolisz tutaj największe głupoty. Wkurwia cię, że dziewczynki słuchają małego pedała zamiast np. Putrid Pile albo Carnal Diafragma? To się zdziwisz, bo odrobinę starsze dupy słuchają tego samego gówna, tylko od odrobinę starszych wykonawców. Daj dzieciakom żyć, rozumiem jakby jakiś chłopak tego słuchał, ale kurwa sam piszesz, że to fanki.

internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
Zgłoś
akwadrat 2014-01-18, 22:22 1
Za Szczecin zawsze piwko!
Zgłoś
protos 2014-01-18, 22:26
Co pierdolicie przecież na VIVA i 4FUNTV co chwila lecą jego teledyski - no to chyba znany jest .
Moja znajoma już odlicza dni kiedy będzie koncert w wawie i z każdym dniem jest coraz bardziej podjarana. Tak wyprzedzę odpowiedzią wasze pytania - tak ona chodzi do gimnazjum

Tak ostatnio się zastanawiam czy nie zacząć robić to co on Wypromujecie mnie ?
Zgłoś
myha 2014-01-18, 22:34
wnioskuje bana za promowania takich ludzi

Czy wy nie widzicie ze przez ten hejt tylko ich promujecie, gdyby nie hejterzy pewnie nigdy nie dowiedział bym się o czymś takim jak biber, warsaw gówno, pikej i dziesiątki innego gówna.
To przez ten wasz pojebany hejt w każdym miejscu internetu. Nie zdajecie sobie chyba z tego sprawy ale robicie za darmo mu taką akcje promocyjną że musiał by wybulić w huj kasy żeby zrobić sobie taka promocje sam, ale jak widać wystarczą pożyteczni idioci

protos: sram na vive i te drugie coś w życiu nie oglądałem tego kanału dłużnej niż 5 minut(no dobra dawno temu oglądałem ale był to kanał o diametralnie innej tematyce niż teraz) wiec w dupie mam co tam puszczają, mogą sobie nawet zorganizować zawody w sraniu do ryja i tak gówno mnie to będzie obchodzić. Nie znaczy że trzeba te gówno z tych kanałów wyciągać w każde inne miejsce

Apeluje o wprowadzenie zakazu przenoszenia na tą stronę wszystkiego co jest popularne na vive, esce, mtv, radiu zet, rmf
Zgłoś
preliator 2014-01-18, 22:48
Starsze pokolenie ma idola ojca dyrektora, młodsze też jakiegoś musi mieć...
Zgłoś
Steewie 2014-01-18, 23:12
A napierdalać w nich jajkami moment się rozejdą
Zgłoś
WalniętyKnur 2014-01-18, 23:18
wczoraj czytałem blogi (anty)fanek biebera. Co się tam dzieje, to ludzkie pojęcie przechodzi
Zgłoś
M................K 2014-01-18, 23:36
też bym sie wkurwił jak by mi ktoś o 12 rano morde darł pod oknem
Zgłoś
Szkarłatny_Jacuś 2014-01-18, 23:38 1
Gorzów szczerze przeprasza za wypuszczenie tego barachła.
Zgłoś
xjan 2014-01-18, 23:42 1
Nie ma to jak życie w tym akademcu "Slums" A klatka z której są robione te zdjęcia to 30. Czyli najbardziej rzeźnicka i mordercza klatka. Kto chce się uczyć w niej nie mieszka. Bo codziennie do 4/5 godziny w nocy napierdala muzyką.
Zgłoś
Seboolek 2014-01-18, 23:55
Pierwsze słysze o takim kimś.
Zgłoś
protos 2014-01-18, 23:55
xjan napisał/a:

Nie ma to jak życie w tym akademcu "Slums" A klatka z której są robione te zdjęcia to 30. Czyli najbardziej rzeźnicka i mordercza klatka. Kto chce się uczyć w niej nie mieszka. Bo codziennie do 4/5 godziny w nocy napierdala muzyką.

To chyba autor postu powinien być zaprawiony w bojach
Zgłoś
Zyragon 2014-01-19, 1:19
ja pierdole, czemu pod moim oknem takie rzeczy sie nie odpierdalają? Idealna okazja by poćwiczyć zasięg broni obszarowych. Ostatnio jak jakieś grube dziecko jeździło na rowerze i darło morde o 10 to dachówki i jajka zamknęły jego morde.

Zgłoś
heniu246 2014-01-19, 2:12
rok temu popierdalalem tamta linia tramwajowa do gimbazy
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2014-01-19, 2:19 4
Na przyszłość, jakby ktoś miał problem z wkurwiającą grupą ludzi: Otwierasz okno, wystawiasz głośniki (nakierowujesz dokładnie na nich) , odpalasz tą stronę : onlinetonegenerator.com/ ,pizgasz dajmy na to, 4000 Hz ,bądź inny dźwięk trudny do wytrzymania i serwujesz im atak bronią soniczną. Mało kto wytrzyma więcej, niż kilka(naście) minut. Im mocniejszy masz sprzęt, tym lepiej. Poniżej 40 W nie liczyłbym na efekty -zależy od odległości.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów