Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z tego, co widzę, to jest to chłodnia lub izoterma. Trzeba było założyć sztabę, albo chociaż kłódkę, i by nie było w środku tych lekarzy, programistów oraz inżynierów.
Podjechać na stację tam gdzie wodę mają, polać z szlaufa zamknąć i dalej w trasę. Koleżanka miała problem z menelami na klatce to zimą poszły dwie miski wody i problem zniknął
Z tego, co widzę, to jest to chłodnia lub izoterma. Trzeba było założyć sztabę, albo chociaż kłódkę, i by nie było w środku tych lekarzy, programistów oraz inżynierów.
Bardzo dobry pomysł, ale to zwykła plandeka jest. Przed chłodnia mają chyba lęki, bo kiedyś 40 czarnych sopli z jednej wyciągnęli.
Adolf byłby dumny z tych komentarzy. Wprawdzie wg niego Polacy to też podludzie.
A co ma Adolf do tego? Po co piszesz o Polakach w kontekście czarnuchów i piaskowych czarnuchów?
Powinien jeszcze wpierdolić tym podludziom. To ścierwo powinno być natychmiast deportowane z Europy.
no Ty pewnie bez problemu byś spuścił łomot 6 murzynom na raz, ale tego kierowcy nie upierdolił zmutowany pająk...
Powinien jeszcze wpierdolić tym podludziom. To ścierwo powinno być natychmiast deportowane z Europy.
ale to ścierwo jest specjalnie zapraszane do europy przez ż, aby wprowadzać chaos i destabilizacje.. Jak chcesz żeby problem się rozwiązał to trzeba najpierw zająć się ż.
Adolf byłby dumny z tych komentarzy. Wprawdzie wg niego Polacy to też podludzie.
Jak jest tak jak mówisz to dlaczego nie mogą legalnie se do Anglii pojechać, ja na ten przykład mogę, chociaż nie mam takiej potrzeby?
ale to ścierwo jest specjalnie zapraszane do europy przez ż, aby wprowadzać chaos i destabilizacje.. Jak chcesz żeby problem się rozwiązał to trzeba najpierw zająć się ż.
Pisz, że o Żydów chodzi. Mamy wolność słowa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów