📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
JezusToŻyd,
Ty tą inteligencją z pewnością nie grzeszysz skoro nie zrozumiałeś tego co napisałem. Proponuję skończyć podstawkę wieczorowo lub zaocznie,żeby cie z budowy nie zwolnili.
Ty tą inteligencją z pewnością nie grzeszysz skoro nie zrozumiałeś tego co napisałem. Proponuję skończyć podstawkę wieczorowo lub zaocznie,żeby cie z budowy nie zwolnili.
Gość jest naprawdę typem człowieka o stoickim spokoju.
Ten głos i zachowanie... teraz już takich ludzi ciężko spotkać...
Ten głos i zachowanie... teraz już takich ludzi ciężko spotkać...
Chciałbym napisać "dzięki za przypomnienie dzieciństwa" tylko, że to nie moje czasy, ale i tak bardziej to dla mnie kreatywne niż jakakolwiek inna współczesna rozrywka. Piwko!!!
@Kris LaMuerte na TVP kultura, albo na tvp historia lecą czasem takie programy, na pewno leci sonda bardzo dobrze prowadzony program popularno-naukowy.
Teraz takich programów nie ma gdyż, mamy społeczeństwo konsumpcyjne i nikt nie ma interesu w tym, by pokazywać jak zrobić coś z niczego. Masz kupić produkt ten ma się szybko zepsuć lub być sztucznie postarzanym przez producenta (patrz znana firma sadownicza z kalifornii i jej naśladowcy) i masz kupić następny tak to teraz działa. Wtedy były niedostatki produkcyjne, więc był popyt na takie programy.
Teraz takich programów nie ma gdyż, mamy społeczeństwo konsumpcyjne i nikt nie ma interesu w tym, by pokazywać jak zrobić coś z niczego. Masz kupić produkt ten ma się szybko zepsuć lub być sztucznie postarzanym przez producenta (patrz znana firma sadownicza z kalifornii i jej naśladowcy) i masz kupić następny tak to teraz działa. Wtedy były niedostatki produkcyjne, więc był popyt na takie programy.
wskaźnik w kształcie strzałki, to zapamiętałem najlepiej; zajebisty program
HAL-9000 napisał/a:
Młody Modelarz Rakiet
Paweł Elsztein
Wydawnictwo WNT 1981r.
Książka swojego czasu uznawana za, w pewien sposób, niebezpieczną.
Dzięki stary, właśnie na chomiku to znalazłem. Jak będę miał czas to może spróbuję coś zrobić (ewentualnie stracić rękę, wtedy wrzucę na sadola )
Zawsze mnie bolało że tak idealnie i ślicznie on to robił. Szybki podklejał, wzorki w puszeczkach wycinał... Czasem się udawało, efekt okupiony był niestety licznymi skaleczeniami
Ja może nie pamiętam tego ale gdzieś rok temu natrafiłem na ten program na YT i uważam, że jest genialny. Wie może ktoś czy jego książka jest jeszcze gdzieś w sprzedaży? Chętnie kupię i sobie pomajstruje. Lubie majstrować.
EDIT; Dobra, znalazłem w domowej biblioteczce "Lubię majsterkować" A. Słodowego. Zrobię sobie jutro lampkę na biurko. Jak się uda dam zdjęcia. Jak nie, dam harda
EDIT; Dobra, znalazłem w domowej biblioteczce "Lubię majsterkować" A. Słodowego. Zrobię sobie jutro lampkę na biurko. Jak się uda dam zdjęcia. Jak nie, dam harda
Najlepsze jest w 2 czesci ...jak nie masz ani bateri ani żarówki a masz swieczke !! zrób z byle jakiej puszki lampion zestaw brzeszczotów kolców noży osełek pamienaj żeby miec ze soba
kurna gdzie ja bym znalazl kawalek szybki jeszcze pasujacy do metalowej puszko lampki
Był jeszcze drugi program z gościem w okularach i chyba miał lekką wadę wymowy "r" - jakby ktoś miał namiary to niech wrzuci
ten "pojemnik na żywność w namiocie" to przegięcie.... dziergasz pół dnia takie coś, tylko po to, żeby Ci jebało kanapkami w całym namiocie? foliówek może i wtedy nie było, ale wystarczy byle jaka torba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów