📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Adam Słodowy. Jego programy to było mistrzostwo za czasów mojego dzieciństwa. A teraz jedyne czym dzieciaki się napawają to jakieś durne mini mini czy inne anime lub pokemony.
Niezłe. niezłe... Masz może jakiś odcinek typu "bomba domowej roboty, czyli organizujemy zamach na konstytucyjne organy władzy"?
Świetne, za komuny była masa świetnych rzeczy.
To jest po prostu Z A J E B I S T E. Brak mi słów. Telewizje przestałem oglądać jakoś 6 at temu, ale jakby leciały w niej takie programy to chętnie bym przysiadł przed telewizorem co jakiś czas. Zamiast poszczać w TV takie programy edukacyjne, coby młodzież czegoś się nauczyła, to tylko ciągłe pranie mózgu debilnymi serialami i bajkami.
Chleb razowy napisał/a:
Niezłe. niezłe... Masz może jakiś odcinek typu "bomba domowej roboty, czyli organizujemy zamach na konstytucyjne organy władzy"?
Młody Modelarz Rakiet
Paweł Elsztein
Wydawnictwo WNT 1981r.
Książka swojego czasu uznawana za, w pewien sposób, niebezpieczną.
Albo:
Anarchist Cookbook
Do znalezienia na piratebay'u albo gdzieś indziej w necie. Ale jak nie masz podstawowej wiedzy to i tak nic nie zrobisz.
No i książka stara więc ponoć już nieaktualna w wielu względach.
Anarchist Cookbook
Do znalezienia na piratebay'u albo gdzieś indziej w necie. Ale jak nie masz podstawowej wiedzy to i tak nic nie zrobisz.
No i książka stara więc ponoć już nieaktualna w wielu względach.
makgajwer to przy słodowym zwykła cipa
Adam Słodowy to największy Polski propagator onanizmu!! Napisał książkę pod tytułem "Zrób to sam".
I tak większość zabawek nie działała.
Ogólnie całkiem sporo książek było o tej tematyce w tamtych czasach, nie to co teraz. Taniej i łatwiej kupić niż zrobić samemu.
Ogólnie całkiem sporo książek było o tej tematyce w tamtych czasach, nie to co teraz. Taniej i łatwiej kupić niż zrobić samemu.
mesiash,
Nadal mam gdzieś te książki "zrób to sam"
Foquz,
Kto ma pamiętać jak większość użytkowników wychowała się w pampersach a nie pieluchach więc nie czają o co chodzi.wrzuć jakieś teletubisie to będą bić brawo.
Swoją drogą to dziwne,że nikt jeszcze nie napisał " za przypomnienie dzieciństwa zawsze piwo" albo innego gówna.
Nadal mam gdzieś te książki "zrób to sam"
Foquz,
Kto ma pamiętać jak większość użytkowników wychowała się w pampersach a nie pieluchach więc nie czają o co chodzi.wrzuć jakieś teletubisie to będą bić brawo.
Swoją drogą to dziwne,że nikt jeszcze nie napisał " za przypomnienie dzieciństwa zawsze piwo" albo innego gówna.
@jestę żydę: Bo ci, którzy pamiętają słodowego zwykle są inteligentniejsi i nie piszą takich tekstów.
Ale skoro chcesz:
"Nostalgłem, za przypomnienie dzieciństwa zawsze piwo! Albo gówno jak wolisz."
Ale skoro chcesz:
"Nostalgłem, za przypomnienie dzieciństwa zawsze piwo! Albo gówno jak wolisz."
To jest program.Czegoś uczył dzieciaków.Jakiejś podstawowej wiedzy technicznej, uczył tez myślenia.A nie teraz dzieci oglądają jakieś idiotyzmy, głupieją i potem mamy to co teraz mamy w Gimnazjach czy też podstawówkach-patologię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów