18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
wieniu 2014-01-11, 20:59 39
Co tu dużo gadać, jeśli to prawda to wystawili się na niezłe pośmiewisko... A dla mordercy kara śmierci!
Zgłoś
RockyWood 2014-01-11, 21:47 2
no - bez - KURWA - jaj

Rock.
Zgłoś
infamous 2014-01-11, 22:51 11
"Komorowski zniósł karę śmierci parę miesięcy temu w Polsce" XD
Zgłoś
Cabajo 2014-01-11, 23:03 24
Kurwa, czy tylko ja mam wrażenie, że nasze władze co chwila się kompromitują, robią nas w chuja gorzej niż kiedykolwiek wcześniej i wydają tak debilne rozporządzenia, że to się w głowie nie mieści? Co chwila tylko się słyszy, że przeszła kolejna debilna ustawa, przejebali tyle a tyle kasy na jakieś idiotyzmy...Ręce opadają, przydałby się jakiś kontrolowany aczkolwiek konkretny rozpierdol tego grajdołka
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2014-01-11, 23:36
Mariusz wali konkretami jak zawsze... Tylko jedno mnie zastanawia czy przyjął tyle anabolików co peja, że dostał astmy?
Zgłoś
kenzol 2014-01-11, 23:38 2
Czemu nasze media o tym milczą?
Zgłoś
jendró 2014-01-11, 23:40
Odcinają się od Polaków, którzy wkładają wysiłek w rozwój najnowszych technologii, a za wszelką cene przyznają się do mordercy.

WTf?

A ja na takich cymbałów głosowałem, jak by mi kto w mordę dał... :/
Zgłoś
Smuggler1920 2014-01-11, 23:41 4
Jestem za przywróceniem kary śmierci!!
Zgłoś
bania88 2014-01-11, 23:51
"Komorowski zniósł karę śmierci parę miesięcy temu w Polsce" O czyms nie wiem?
Zgłoś
legła 2014-01-11, 23:52 1
Aja jestem przeciwny karze śmierci. Powinni wprowadzić karę tortur. Śmierć dla takich skurwoli to za mało, powinni szczeznąć, w bólu, powoli.
Zgłoś
m................v 2014-01-11, 23:53
To co tego Golonke ktos jeszcze ogląda ? Myslalem ze sprzedał się dla liberyty Direct - bardzo dobrych odszkodowan ktore reklamuje :/ , Juz nie kasuje komentarzy niewygodnych i nie blokuje kont ?
Zgłoś
mlodyzdrowyduch 2014-01-11, 23:56 4
Z jednym się tylko nie zgodzę "Ludzie będą tu panu pamiętać". Gówno będą pamiętać, nie ma żadnej granicy dla grupy rządzącej, choćby skały srały bydło nadal będzie ślepo głosować na PO,PiS,PSL,TW,SLD tak jak pokażą sondaże, w tym kraju nie ma co liczyć na minimalne zmiany dopóki całe te postkomunistyczne pokolenie nie wyginie.
Zgłoś
Lukasz_S 2014-01-12, 0:03 9
infamous napisał/a:

"Komorowski zniósł karę śmierci parę miesięcy temu w Polsce" XD

bania88 napisał/a:

"Komorowski zniósł karę śmierci parę miesięcy temu w Polsce" O czyms nie wiem?

Protokół nr 13 do Konwencji o Ochronie Praw Człowieka i Podstawowych Wolności, dotyczący zniesienia kary śmierci bez względu na okoliczności, który uchwalono 3 maja 2002 r. w Wilnie. Rzeczpospolita Polska, która stała się członkiem Rady Europy w 1991 r., przyjęła na siebie zobowiązanie nie wprowadzania do swego prawa kary śmierci. Tym samym wspomniany Protokół 13 podpisała, ale nie ratyfikowała. W drugiej połowie 2012 r. Rada Europy zaczęła wywierać naciski na państwa, które jeszcze tego nie zrobiły. Pod koniec lipca 2013 r. Sejm państwa polskiego uchwalił ustawę o ratyfikacji Protokołu nr 13. Z kolei na początku sierpnia Senat skierował ją do podpisu prezydenta. Bronisław Komorowski podpisał ustawę we wtorek 27 sierpnia 2013 r.
Zgłoś
vass 2014-01-12, 0:07
Ameryka też nie wydaje swoich obywateli, nawet morderców. Pytanie tylko czy ten menel jest Polakiem ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów