Maszynista, jak zwykle, zimny drań nawet nie próbował skręcić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zbysław napisał/a:
Jechałem tym pociągiem do Elbląga to był chuk i nieźle szarpniencie
Nie mogłeś nim jechać, bo leciałeś z Nowego Jorku ;D
dla tego jak sie pokonuje przejazd ,to nigdy powli zawsze upewnijcie sie ze macie duzo miejsca przed wami ,nie pchac sie jak auta stoja przed przejazdem i przejazd pokonujemy rozpedzeni anie stanac ,i startowac z jedynki ,bo wtedy najwieksze prawdopodobienstwo awari auta ,jak auto jedzie to przejedzie jak startuje to wtedy sie cos psuje ,jak tak zawsze robie, i najblizej mnie pociag minol na 10 cm ,eheheehehehh a w was trafi hhaha beka oczywisce ps walic sadistkowych miodkow pismo tez juz jest niebinarne ahah
wyszedłbym i zaczął klaskać brawo dla tego zjeba w tirze. niestety, ale kierowcy tirów w polsce to jebane debile. jak to czytasz kierowco to wiedz, że mam twój komentarz zwrotny typu ,,ooo to wsiądź do takiego tira i poprowadź to pogadamy" głęboko w dupie.
Infiniti09 napisał/a:
tyle miału poszło w pis-du....przecież to w dzisiejszych czasach majątek na miarę willi Osrajtka z pisu
Ale cie pizda piecze że kolega z Pcimia dostał robote prezesa w największej firmie w Polsce a ty lazisz po placu i pytasz ludzi ,,za ile zalac"
Kompetencje te same ale on potrafił sie zakręcić ty w tym czasie rozkminiasz w którą kręcić korkiem od wlewu w moim 30 letnim gruzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów