Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BILOKATOR-Ciebie można zobaczyć jak gruchę walisz w kiblu szkolnym
W szkole, to ja byłem ostatni raz z 10 lat temu.
Najebałem jakiegoś gimbusa, bo mnie wkurwiał.
10 lat temu nie było gimnazjów pajacu. A jeśli myślisz, że udawanie koliego -czy jak mu tam było - i pisanie bzdur przysporzy ci popularności to się grubo mylisz. Na wirtualne browce też raczej nie licz...
10 lat temu nie było gimnazjów pajacu. A jeśli myślisz, że udawanie koliego -czy jak mu tam było - i pisanie bzdur przysporzy ci popularności to się grubo mylisz. Na wirtualne browce też raczej nie licz...
Już umiem cytować
Widzę kolega ma problem z odejmowaniem...
Pozdro poćwicz!
Masz czym szpanować, że w wieku lat 19 pobiłeś 15-latka.
Pewnie zaraz będziesz się bronił tym, że młody miał cztery metry wzrostu i ział ogniem.
Masz czym szpanować, że w wieku lat 19 pobiłeś 15-latka.
Pewnie zaraz będziesz się bronił tym, że młody miał cztery metry wzrostu i ział ogniem.
Nie miał 4 metrów wzrostu, ale mnie wkurwiał, to go najebałem.
I to jest powód do dumy, najebałeś 15-latkowi, gdy sam miałeś 19 lat. Brawo, bravissimo.
Ciekawe kiedy ktoś zauważy zbieżność twojego profilu z tym i szpanowanie urojoną na potrzeby sieci tożsamością skończy się banem za multikonto.
Jestem z tego dumny, bo gdy dostał wpierdol zmienił się jego światopogląd i ponoć się zaczął uczyć.
I mnie nie wkurwiaj.
Primo (co tyczy się twojej jakże urzekającej historii), obicie ryja rzadko zmienia światopogląd. Jeśli ktoś ma chociaż odrobinę wiary w słuszność tego, co robi, to obicie ryja zrodzi w nim co najwyżej przekonanie, że robi dobrze, tylko niektórym pajacom jest to nie na rękę. I będzie dalej robił swoje - na złość wspomnianym pajacom. Jeśli zmieni zdanie tylko i wyłącznie z racji tego, że dostał w kły, to najprawdopodobniej jest zwykłą cipą, która nie jest nawet do końca pewna swoich przekonań i gotowa jest zmienić je z obawy przed ponownym dostaniem w ryj.
Secundo (co tyczy się twoich wypowiedzi), dołączając do jakiejkolwiek społeczności (czy to internetowej, czy też wiążącej się z bezpośrednim kontaktem z innymi członkami tejże społeczności), godzisz się z panującymi w obrębie tej społeczności zasadami (w przypadku społeczności internetowej z reguły sprowadza się to do regulaminu serwisu oraz podstaw netykiety). I to nie inni mają dopasować się do ciebie, tylko ty do innych. Argumentowanie, że masz 51 cm w bicepsie i wszystkim obijesz mordy na niewiele się zda.
Jeśli masz chociaż odrobinę mózgu, z pewnością będziesz w stanie odnieść to do odpowiednich sytuacji, jakie miały miejsce na tym forum.
Koniec tematu. Bez odbioru.
Miłego popołudnia.
Skończyłeś? To spuść wodę, bo śmierdzi.
Primo (co tyczy się twojej jakże urzekającej historii), obicie ryja rzadko zmienia światopogląd. Jeśli ktoś ma chociaż odrobinę wiary w słuszność tego, co robi, to obicie ryja zrodzi w nim co najwyżej przekonanie, że robi dobrze, tylko niektórym pajacom jest to nie na rękę. I będzie dalej robił swoje - na złość wspomnianym pajacom. Jeśli zmieni zdanie tylko i wyłącznie z racji tego, że dostał w kły, to najprawdopodobniej jest zwykłą cipą, która nie jest nawet do końca pewna swoich przekonań i gotowa jest zmienić je z obawy przed ponownym dostaniem w ryj.
Secundo (co tyczy się twoich wypowiedzi), dołączając do jakiejkolwiek społeczności (czy to internetowej, czy też wiążącej się z bezpośrednim kontaktem z innymi członkami tejże społeczności), godzisz się z panującymi w obrębie tej społeczności zasadami (w przypadku społeczności internetowej z reguły sprowadza się to do regulaminu serwisu oraz podstaw netykiety). I to nie inni mają dopasować się do ciebie, tylko ty do innych. Argumentowanie, że masz 51 cm w bicepsie i wszystkim obijesz mordy na niewiele się zda.
Jeśli masz chociaż odrobinę mózgu, z pewnością będziesz w stanie odnieść to do odpowiednich sytuacji, jakie miały miejsce na tym forum.
Koniec tematu. Bez odbioru.
Miłego popołudnia.
Blablabla... Nie chce mi się tego czytać. Nagraj się i gdzieś wstaw może przesłucham.
jak ten pseudo KOLI...
Toż to ten sam.
I nie daję się prowokować - karmię trola, bo mi z głodu zdechnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów