📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Przestępstwa popełnione przez Ukraińców w Polsce
- teraz popularne
🔥
Akrobatka
- teraz popularne
🔥
Przejazd crossowca ...
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Czuje się, że mogę zostać politykiem, bo mam tak od podstawówki. Ciągle przysypiałem na lekcjach, a teraz na wykładach. Zagłosuje ktoś na mnie?
Czepiacie się! Jakby Wam nigdy nie zdarzyło się zasnąć na zajęciach czy w pracy? To też ludzie!
Żartowałem. Na sali powinien być koleś z kijem baseballowym i każdemu, który choćby na 2 sekundy zamknie oczy powinien obijać mordę. Jak już biorą kasę za nic to niech chociaż sprawiają wrażenie, że pracują.
Żartowałem. Na sali powinien być koleś z kijem baseballowym i każdemu, który choćby na 2 sekundy zamknie oczy powinien obijać mordę. Jak już biorą kasę za nic to niech chociaż sprawiają wrażenie, że pracują.
Z 460 posłów regularnie gębę w TV pokazuje max. 50. Reszta to tzw. pożyteczni idioci. Którzy albo chcą naprawdę dobrze albo chcą tylko zarobić. Siedzą Cicho i robią swoje. Niestety oni też biorą udział w rozpieprzaniu tego państwa mimo dobrych chęci albo tylko z chęci zysku.
wiesiors4 napisał/a:
I za co te lewackie, prokomunistyczne kurwy dostają po 10 tysięcy złotych miesięcznie? Praca polityka, to powinien być przywilej, a nie jeden z dochodów. Oni i tak nie robią NIC aby coś w naszym kraju zmienić na lepsze. Chuj im w serce, niech pozdychają. Co do nogi. Ci z senatu też.
Ci, którzy wierzą w lewicowe wartości, to samo mogą powiedzieć o prawakach.
Więcej jest w sejmie tych, którzy z UB współpracowali, niż postkomunistów. I to, o dziwo, najwięcej takich wcale nie zasiada w ławach SLD.
Uwaga, nie jestem wyborcą SLD. Nie lubię po prostu przekłamywania (nawet jeśli jesteś zwolennikiem jakiejś tam partii, musisz, jeśli chcesz mieć w udziale prawdę, i zważać na błędy swych ulubieńców)
Łapserdaki jebane :|
Jakbyście kradli 24 na dobę to byście nie byli zmęczeni?
Sami złodzieje i kryminaliści - nie dla dzieci - na hard z tym!
Ja też sobie przysypiam na uczelni, tylko kurwa oni dostają za to pieniądze i są za coś odpowiedzialni!
Jak ja nie zdam, to tylko ja na tym stracę, a nie całe społeczeństwo!
Jak ja nie zdam, to tylko ja na tym stracę, a nie całe społeczeństwo!
Wy na pewno nigdy nie ziewnęliście w pracy. zwłaszcza siedząc 20 godzin i oglądając obrady sejmu.
nie będę się kłócił- obiboki i chuje- prawda, ale siedzieć z zamkniętymi oczami oparty o rękę to jeszcze nie spanie
Poseł nie śpi, poseł regeneruje siły.
Kurwa. Każdy się czepia o to że śpią w pracy. A wam kurwa świętoszki to nigdy nie zdarzyło się przysnąć na wykładzie tudzież w pracy w nudnych godzinach =.= oni mają bardziej przejebane bo wszędzie jest w chuj kamer.
"demokracja nie jest idealna, ale nie wymyślono jeszcze nic lepszego" - też to słyszałeś/aś?
No to proszę obejrzeć poniższy filmik:
vimeo.com/42535074
No to proszę obejrzeć poniższy filmik:
vimeo.com/42535074
I oto drodzy Państwo jak podejmowane są najważniejsze dla kraju oraz obywateli Polski najważniejsze decyzje...
Ja się nie dziwie że na kancelarie tych skurwysynów napadają prości ludzie i chcą ich zatłuc.
Ja się nie dziwie że na kancelarie tych skurwysynów napadają prości ludzie i chcą ich zatłuc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów