18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Oglądamy głównie Rusków i pościgi ze stanów, a u nas także jest ciekawie

Policyjny radiowóz nieoznakowany: Skoda Superb.

(Ostatecznie motocyklista wjechał w ślepą uliczkę)

Zgłoś
Okash 2012-11-09, 15:45 2
pierdolony zjeb i beton bez wyobraźni
mam nadzieję że dojebali mu jak tylko sie da
Zgłoś
loczenty 2012-11-09, 15:47 5
Kurwa to jest chore goniąc tego gościa spowodowali więcej zagrożeń na drodze niż on sam, skoro go nagrali to mieli jego blachy (widać w 00:20) więc mogli normalnie dojebać mu mandat ale nie oni muszą pozapierdalać i powyprzedzać na 3 skoronadaży sie okazja, nie żebym bronil motocyklisty bo ten z filmiku jest totalnym kretynem (w dodatku jedzie z pasażerem) ale jeśli on wbije się w samochod to nie wyrządzi takich szkód niz gdyby ta skoda poszła na czolówke z innym wozem.

no, mam nadzieje ze jak ci zapierdoli ktos motor, to tez ci policja wysle mandat do domu. daj boże!
Zgłoś
fryc88 2012-11-09, 15:54 3

Przepraszam, czy tu biją?
Niech mi ktoś powie, że motocykl nie wyrządzi szkód w starciu z samochodem...Przynajmniej jeden z trzech kierowców aut ze zdjęć nie przeżył takiego wypadku. Osobiście widziałem starcie jakiegoś 'ścigacza' vs Omega B Kombi, która dostała w przednie lewe koło - zawieszenie wyrwane, silnik wyrwany, felga (stalowa) pogięta, a sam samochód miał skrzywioną ramę. Kierowca połamane nogi...

Nie dziwię się więc, że za nim jechali, fakt, sami narobili zagrożenia równie wielkiego, ale gościa (gościówę) dopadli, a nic nikomu się nie stało i to się liczy

rapideo.pl/polecam,fryc88
Zgłoś
Wiochmen 2012-11-09, 16:05
Cytat:

Przepraszam, czy tu biją?
Niech mi ktoś powie, że motocykl nie wyrządzi szkód w starciu z samochodem...Przynajmniej jeden z trzech kierowców aut ze zdjęć nie przeżył takiego wypadku. Osobiście widziałem starcie jakiegoś 'ścigacza' vs Omega B Kombi, która dostała w przednie lewe koło - zawieszenie wyrwane, silnik wyrwany, felga (stalowa) pogięta, a sam samochód miał skrzywioną ramę. Kierowca połamane nogi...

Nie dziwię się więc, że za nim jechali, fakt, sami narobili zagrożenia równie wielkiego, ale gościa (gościówę) dopadli, a nic nikomu się nie stało i to się liczy

ty jestes jednak debilem

poogladaj sobie teraz zdjecia jak auto wjebie sie w auto

gonili goscia bo mogli,sam smigam motorem i raczej nie staral bym sie spierdalac tymbardziej z plecakiem
Zgłoś
fryc88 2012-11-09, 16:17 2
Wiochmen napisał/a:

ty jestes jednak debilem

poogladaj sobie teraz zdjecia jak auto wjebie sie w auto

gonili goscia bo mogli,sam smigam motorem i raczej nie staral bym sie spierdalac tymbardziej z plecakiem

Po pierwsze to nie jesteśmy na "ty", ewentualnie "Ty", ale dla Ciebie i tak Pan.
Po drugie, debilem był Twój stary, który widać jakoś krzywo Cię zrobił, skoro po ludzku nie potrafisz odpisać tylko do wszystkich piszesz w ten sposób, jak mówią do Ciebie w domu.

A jak sam 'śmigasz' motorem, to faktycznie, można powiedzieć że inteligencją stoisz na równi z tym z filmiku. Za czym przemawia też Twoja pisownia na sadolu

P.S.:
Skuter 50cm3 to nie motor, tylko motorower.

Zgłoś
PanBrowar 2012-11-09, 16:18 3
@kamilsad czy ty jesteś jebnięty czy tylko udajesz? Nie no ja po prostu nie wierzę. Policja goni barana który napierdala jak by mu się grunt pod stopami palił bez żadnego ładu i składu, stanowi zagrożenie dla siebie i innych no ale nie, trzeba zgodnie z modą kurwa napisać i hejtować że policja jest be, że co oni robią,łamią przepisy i że tak najlepiej to w ogóle powinni go zostawić, mandacik wysłać poleconym i jeszcze na zakończenie w post scriptum dowalić "prosimy wolniej panie kierowco". No kurwa nóż się w kieszeni otwiera jak widzę jednego debila eksperta ruchu drogowego i jak kolejka następnych debili sypie w niego browarami. A dla tego dawcy to powinni zajebać motocykl i wysłać go kurwa z buta prosto na dołek. Zastanówcie się ludzie co wy za debilizmy wypisujecie w tym internecie bo nie wyrobię.

Najpierw pomyśl, potem napisz-nigdy na odwrót
Zgłoś
greggy_ 2012-11-09, 17:07
0:55 mało brakowało żeby było na hardzie :d
Zgłoś
omicronns 2012-11-09, 17:25
kamilsad napisał/a:

Kurwa to jest chore goniąc tego gościa spowodowali więcej zagrożeń na drodze niż on sam, skoro go nagrali to mieli jego blachy (widać w 00:20) więc mogli normalnie dojebać mu mandat ale nie oni muszą pozapierdalać i powyprzedzać na 3 skoronadaży sie okazja, nie żebym bronil motocyklisty bo ten z filmiku jest totalnym kretynem (w dodatku jedzie z pasażerem) ale jeśli on wbije się w samochod to nie wyrządzi takich szkód niz gdyby ta skoda poszła na czolówke z innym wozem.

Strasznie pierdolisz. Za ucieczkę powinni go przekopać i zamknąć. "Mandat" kurwa... Mandaty to się daje za wyprzedzanie na podwójnej ciągłej a nie za taką cyrki jakie ten idiota odpierdala.
Zgłoś
pytlar_m 2012-11-09, 17:34
A cała akcja zaczęła się w Iławie :] niedaleko mnie filmik stary już
Zgłoś
CezariX 2012-11-09, 17:52
Co do tego jak piszecie, że jak nie ma prawka to 1000 zł i koniec:

W takim przypadku sprawa jest kierowana do sądu, zaś recydywe za jazde bez prawka jest karana odsiadką w zakładzie karnym ;]
Jeżeli by nie zdecydowali sięna pościg to nigdy by go nie mogli postawić przed sadem, ani w żaden sposób ukarać.
Zgłoś
lemo1029 2012-11-09, 17:58
A mi wlepili mandat na pustej drodze za najechanie na podwójną ciągłą. Polska.

i tutaj kurwa mnie rozpoznali
Zgłoś
fryc88 2012-11-09, 18:18
lemo1029 napisał/a:

A mi wlepili mandat na pustej drodze za najechanie na podwójną ciągłą. Polska.

Ja miałem dostać 300 zł za najechanie na pole wyłączone z ruchu + ciągłą linię, które to zostało uwiecznione na obrotowej kamerze z dużym zoomem, a do mnie po zaparkowaniu kilkadziesiąt metrów dalej przyszedł pan w mundurze z zaproszeniem na komendę w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.
Po obejrzeniu nagrania, poprosiłem pana policjanta (wszystko działo się 30-40 metrów od komendy) o pójście ze mną na to miejsce i wskazanie mi, gdzie to pole i linie się znajdowały.
Ostatecznie dostałem 100 zł i 2 pkt za najechanie na pole wyłączone z ruchu, bo rzekoma ciągła w tym miejscu była niewidoczna, a obsługa kamery ją najwyraźniej domalowała na filmie.

Zgłoś
grzechu86tonie 2012-11-09, 18:19
1 kretyna mniej. kilka ludzi przezyje do nastepnych swiat
Zgłoś
JezusToŻyd 2012-11-09, 18:25
Co niektórzy żyją chyba w raju, myśląc, że jak powiesz policji "prowadził ten i ten ale wyjechał" to nie dostaną mandatu. Te czasy dawno się skończyły, o ile kiedykolwiek były a nie są legendą.

W przypadku nie wskazania kierującego (albo wskazania osoby która się nie przyzna) policja wystawia mandat właścicielowi. Jedyne czego można uniknąć to punktów karnych.

W gorszym przypadku sprawę w sądzie o utrudnianie czynności służbowych.

Cytat:

Od: ScrappyCoco Do: JezusToŻyd
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?

Zgłoś
S................e 2012-11-09, 18:26
Jedyne wyjście, napierdalać po oponach i chuj z nimi. Narządy do transplantacji się przydadzą, a resztę zakopać pod płotem jako NN i tyle.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów