Policyjny radiowóz nieoznakowany: Skoda Superb.
(Ostatecznie motocyklista wjechał w ślepą uliczkę)
Niech mi ktoś powie, że motocykl nie wyrządzi szkód w starciu z samochodem...Przynajmniej jeden z trzech kierowców aut ze zdjęć nie przeżył takiego wypadku. Osobiście widziałem starcie jakiegoś 'ścigacza' vs Omega B Kombi, która dostała w przednie lewe koło - zawieszenie wyrwane, silnik wyrwany, felga (stalowa) pogięta, a sam samochód miał skrzywioną ramę. Kierowca połamane nogi...
Nie dziwię się więc, że za nim jechali, fakt, sami narobili zagrożenia równie wielkiego, ale gościa (gościówę) dopadli, a nic nikomu się nie stało i to się liczy
ty jestes jednak debilem
poogladaj sobie teraz zdjecia jak auto wjebie sie w auto
gonili goscia bo mogli,sam smigam motorem i raczej nie staral bym sie spierdalac tymbardziej z plecakiem
Najpierw pomyśl, potem napisz-nigdy na odwrótKurwa to jest chore goniąc tego gościa spowodowali więcej zagrożeń na drodze niż on sam, skoro go nagrali to mieli jego blachy (widać w 00:20) więc mogli normalnie dojebać mu mandat ale nie oni muszą pozapierdalać i powyprzedzać na 3 skoronadaży sie okazja, nie żebym bronil motocyklisty bo ten z filmiku jest totalnym kretynem (w dodatku jedzie z pasażerem) ale jeśli on wbije się w samochod to nie wyrządzi takich szkód niz gdyby ta skoda poszła na czolówke z innym wozem.
Od: ScrappyCoco Do: JezusToŻyd
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?