18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Oglądamy głównie Rusków i pościgi ze stanów, a u nas także jest ciekawie

Policyjny radiowóz nieoznakowany: Skoda Superb.

(Ostatecznie motocyklista wjechał w ślepą uliczkę)

Zgłoś
Bejker 2012-11-08, 23:45 2
ładnego kopa ma ta skoda
Zgłoś
maxvolumePL 2012-11-08, 23:48
Szofer kozak, nic nie odpuszczał
Zgłoś
kamilsad 2012-11-08, 23:49 53
Kurwa to jest chore goniąc tego gościa spowodowali więcej zagrożeń na drodze niż on sam, skoro go nagrali to mieli jego blachy (widać w 00:20) więc mogli normalnie dojebać mu mandat ale nie oni muszą pozapierdalać i powyprzedzać na 3 skoronadaży sie okazja, nie żebym bronil motocyklisty bo ten z filmiku jest totalnym kretynem (w dodatku jedzie z pasażerem) ale jeśli on wbije się w samochod to nie wyrządzi takich szkód niz gdyby ta skoda poszła na czolówke z innym wozem.
Zgłoś
k18t 2012-11-08, 23:59 1
i na koniec zajebał w Audi zaparkowane na podwórku debil
Zgłoś
majkel1615 2012-11-09, 0:02 3
MIeli tablice nagrane = mandat do domu delikwenta. Na chuj ten cały pościg?
Zgłoś
derley1 2012-11-09, 0:14 7
W policji nie myślą ! Jak pies zobaczy kota to go goni aż go złapie
Zgłoś
MUodyy 2012-11-09, 0:19 3
Najpierw sprawdźcie później gadajcie. W 0:30 jest zoom na tablice i widać że tam jej nie ma. Jest tam tabliczka z napisem NP, że niby gdzie mieli wysłać ten mandat? No ale trzeba przyznać, że policjanci spowodowali więcej zagrożeń niż motocyklista.
Zgłoś
calasty 2012-11-09, 0:23 2
teraz wiem, że Need for speed jest przyspieszony

My uncle Roger said he once saw an albino polar bear
Zgłoś
l................e 2012-11-09, 0:36 19

Jeszcze jesteście za tym, żeby mu ten mandat do domu wysłali? Mogłoby być go ciężko odszukać pózniej

No chyba, sobie na zamówienie tą tablice zrobił, ale w to wątpię.
Zgłoś
okrzej 2012-11-09, 0:51 1
Kurwa jaki debil. Pewnie bez prawka, na kradzionym motocyklu. Na dodatek z pasażerem

BTW zastanawia mnie tag "susz"
Zgłoś
osiek92 2012-11-09, 0:57 2
mogli zepchnąć pod tira - kara śmierci i chvj
Zgłoś
d1abol 2012-11-09, 1:33
Jestę policjałtę
Zgłoś
Hesbollah 2012-11-09, 1:47 3
Kulka w łeb i po sprawie.

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
andyq 2012-11-09, 2:16 21
Widzę że niektórzy zajebiście prawo znają. W 2011 to mu mogli skoczyć mając tablice a nie mając kierowcy. Nawet gdyby mieli dokładny numer to co? Wzywają właściciela a on mówi że pożyczył motocykl Kowalskiemu co wyjechał za granicę i nie wróci i co? I mogli mu wtedy skoczyć. Dlatego policjant wiedział że jak go nie zatrzyma to się koleś wywinie.
A jak to gówno działa wiem z własnego doświadczenia. Miałem 2 auta i jednego nie używałem (Fiat CC 700) stało w garażu tak bo się nie opłacało sprzedać więc robiło za auto zastępcze. Aż tu pewnego dnia przychodzi wezwanie na komendę bo fotoradar zrobił mi zdjęcie. Patrzę a tam moje CC i kumpel któremu pożyczyłem auto bo jego padło. Gliniarz spojrzał i powiedział no tak to nie Pan więc kim jest kierowca? Ja mu że to kolega i wyjechał do Anglii na stałe (co było 100% prawdą), On się podrapał i mówi że nawet jak mu to wyśle do domu to mogą mu gówno zrobić jak jest za granicą. Że mogą wysłać do sądu i koleś dostanie mandat nawet jak się nie stawi na rozprawę +koszta sądowe i najprawdopodobniej bez punktów karnych.
A taki cwaniaczek na jednośladzie poda kogo kolwiek. Jemu mogą skoczyć bo miał kask i gówno widać.
W Polsce pojebane było to że można było nie pamiętać komu się motocykl pożyczyło bo zapłacił kaucję i zostawił dowód "ALE MOTOR ODDAŁ WIĘC DANYCH NIE SPISAŁEM". I co wtedy? Kiedyś karana była osoba popełniająca wykroczenie nie właściciel pojazdu.
W UK od zawsze WŁAŚCICIEL jeśli nie był w stanie powiedzieć komu pojazd udostępnił to on odpowiadał. Miał do wyboru albo weźmie na siebie i zapłaci np. 60 funtów albo zapłaci 1000 funtów za nie podanie danych kierowcy.
Tam fotoradar robi zdjęcie tablicy z tyłu pojazdu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów