A jaaaaak....<cwaniak>
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kubanczyk87 napisał/a:
napierdalajcie sie z tego ruktowskiego, ale to on ma wiecej pieniedzy od was, ma ciekawsze zycie od was i dymal wiecej lasek od was.
ma tak dużo kasy ,że go nie stać na implanty nawet i lata jak żul mietek spod monopolowego strasząc dzieci swoimi ząbkami.
malin90 napisał/a:
@ up
za cwaniaka było 10zł a jak nie ma cwaniaka to akcja taka abyś dał piątaka
pozatym zal mi tego goscia , miał już w życiu swoje 5min i je zmarnował,
zabrali mu uprawnienia detektywa a pcha sie na siłe tam gdzie go nie powinno być
I chuj, że nie ma papierka. Nadal jest właścicielem biura detektywistycznego wykorzystując luki w prawi. Jedyne co stracił to nietykalność.
Mało kto wei ze Rutkowski przyjezdzajac do bodajże jakiegoś śląskiego więzienia (przekrety zwiazane z afera paliwową), spotkał sporo ludzi których sam powsadzał- znaczy sie pewnie jego ludzie, ale jego znana morda musiała dawać atest przed telewizją.
po 4 dniach spedzonych w totalnym odosobnieniu (tak się o przełatanke bał) płacił wielomilionowe łapówy aby jego odbyt został na tym samym poziomie rozchylenia, a buzka dalej mogła być pokazywana w mediach.
po 4 dniach spedzonych w totalnym odosobnieniu (tak się o przełatanke bał) płacił wielomilionowe łapówy aby jego odbyt został na tym samym poziomie rozchylenia, a buzka dalej mogła być pokazywana w mediach.
Takie newsy to chyba w fakcie wyczytałeś
Rutkowski siedział w areszcie śledczym w Bytomiu, ze względu na charakter prowadzonej działalności przebywał w celi jednoosobowej i nie miał kontaktu z innymi osadzonymi. Tak są procedury które stosuje się w przypadku zatrzymanych policjantów, strażników więziennych itp.
Zanim zaczniesz bawić się w Andersena to poczytaj trochę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów