18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Polski rolnik nielegalny
ASAKKU • 2014-02-04, 19:04
"Na wakacjach we Włoszech od rolnika kupimy oliwę, we Francji wino, a w Niemczech lokalną kiełbasę.
Polski rolnik nie może sprzedać nawet kiszonej kapusty ani ogórków małosolnych.
Grozi mu za to kara w wysokości nawet 120 tys. zł."

Źródło

Zgłoś
k................8 2014-02-04, 20:34 2
wstydze się bycia polakiem. przez małe p. nie jestem patriotą i w dupie mam polskie barwy.
Zgłoś
Splifcior 2014-02-04, 20:35 2
Niech ktoś teraz powie, że mamy kapitalizm. Teraz jeszcze opodatkują lasy, potem kurwa jeziora, powietrze i huj wie co jeszcze. Ale co z tego... przecież zielona wyspa nie? Jedni kretyni głosują na PO drudzy kretyni na PiS jeszcze komuchy na SLD i tak sie kręci karuzela. Quo vadis Polsko kurwa...
Zgłoś
endrju132 2014-02-04, 20:36 11
jabolmax - nie oceniaj wszystkich swoją miarką , a nierobem możesz nazwać każdego ,ale nie rolnika czy górnika bo tu się nie opierdala tu się zapierdala
Zgłoś
pozarek89 2014-02-04, 20:39 2
"no to co kurwa wolno jak nic nie wolno..."
Zgłoś
D................7 2014-02-04, 20:40
No, w chuj. Chyba pod sejmem, paląc opony kurwa.
Zgłoś
DerFels 2014-02-04, 20:43
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
korskidegenerat 2014-02-04, 20:46 7
@jabolmax a jak myslisz ile juz zjadles jogurcików z dodatkiem szefa kuchni? nie wiesz, bo praktycznie kazdy moze napluc do zarcia w fabryce.
Znajomy robił dach w pracującej hali Lisnera, do śledzi sypał się tynk, kurz, albo pluli do nich dla beki i co? Pewnie wszystkim wjechał śledź do wódy.
Lepiej o tym nie myśleć i wpierdalać, tak jak lepiej nie myśleć z czego robią parówki jeśli są tak zajebiste z ketchupem.
Zgłoś
MaczoJuh 2014-02-04, 20:50 2
cholera, ale ze mnie wariat. handluje z rolnikiem, kupujac nawet 10 workow ziemniakow! Taki przemyt, a policja spi!
Zgłoś
mare30ks 2014-02-04, 20:54
tak tak pierdolcie dalej ze socjalizm matoly, to nic ze prawo jest robione pod duze koncerny dazace do monopolu, przez co rucha sie szarakow w dupe na kazdym kroku, to napewno socjalizm

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
benalizah 2014-02-04, 20:55
Ojej rolnik będzie musiał zapłacić podatek ojej.
Zgłoś
lufnik1946 2014-02-04, 20:57
Gospodarka się rozwija! Ale nie nasza, tylko zagranicznych marketów!
Zgłoś
O................p 2014-02-04, 21:15 1
W tym kraju nigdy nie będzie normalnie. "Pani Krysia" robi dżem i chce go sprzedać, ale nie może, ale gdyby tak zapytać na kogo zagłosuje w następnych wyborach to pewnie bym usłyszał PEŁO albo PIS. Stąd trzeba uciekać jak najszybciej, ostatni gasi światło.
Zgłoś
kriss7muchomor 2014-02-04, 21:24 12
A ja wam powiem tak przemądrzałe skurwysyny wysrane przez sukę na gnoju. Czytając te wasze obsrane komentarze stwierdzam, że w dupie byliście i gówno wiecie. Podatki- kurwa wasza zajebana mać, przez ostatnie trzy lata w rolnictwie wprowadzana chyba ze trzy nowe, a jeszcze planują więcej wprowadzić. Jeździcie po wsi jak pies po burej suce, bo was kurwa zazdrość zżera, że ktoś popierdala ciągnikiem za 200 i więcej tysięcy- szkoda wam? To zapierdalaj z miasta, kup kawałek ziemi, składaj podania o dopłaty od tej zapierdolonej w dupę unii, weź kredyt, kup ciągnik za 300k i spłacaj go kurwa 15 lat. Sracie się kurwa o te dopłaty, że pieniądze za darmo dostajemy itd.- u mnie jest tego koło 15-20 tys. zł- taki jest kurwa z tego profit, jak skurwysyn- kiedyś nawozu mi starczyło za 12k, a teraz za ponad 30 kurwa muszę kupić, bo jest około 2 razy droższy, paliwo 3 razy droższe. Podsumowując- dopóki nie byliśmy w unii miałem mniej na koncie i żyłem na takim samym poziomie jak teraz, kiedy mam przepływ gotówki 3 razy większy. Polski rząd chciał skłócić jeszcze bardziej Polską wieś z Polskim miastem i mu się to w kurwę elegancko udało, bo dopóki naród będzie jebał na siebie ile może, dopóty oni będą robić co im się tylko kurwa podoba.

Co do tych dżemów, to sam nie wiem, bo jeden zrobi porządnie, czysto itd; a drugi na odpierdol nawet jabłek dobrze nie umyje, ale z drugiej strony za jaki chuj jeszcze z tego podatek płacić? A no tak zapomniałbym- przecież to proste- po to żeby te w kurwę jebane świnie, buraki i zajebani wyzyskiwacze z wiejskiej mieli na swoje limuzynki i inne przyjemności.
Zgłoś
kasztanek 2014-02-04, 21:33
Macie swoją (ch)U(j)nie
Zgłoś
D................7 2014-02-04, 21:35
Masz, zeżryj taki, będzie taniej niż 200k.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów