Ps a wiesz, że nikt Polski nie będzie bronił?? No może tylko 30% ludzi
Hehe rzeczywiście trochę zaspamiłem tymi militariami
Czuję, że chcesz Nas przygotować na wojnę z orkami
Nie ważne
Czuję, że chcesz Nas przygotować na wojnę z orkami
W pracy pytam Sebastiana czy wiadomo mu czemu 3 ukraińców nie pojechało walczyć ... on mi na to że kurwa nie wiem ale jak by u nas do tego doszło to by wywiózł żonę i dzieci i by walczył bo jest patriotą ... no chyba że by był blisko niemieckiej granicy to by usiekał bo nie będzie umierał za taki kraj Powiedziałem mu tylko że jak byśmy nie byli w pracy to strzelił bym go w mordę za mówienie że jest patriotą i wyszedłem z hali ...
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...W pracy pytam Sebastiana czy wiadomo mu czemu 3 ukraińców nie pojechało walczyć ... on mi na to że kurwa nie wiem ale jak by u nas do tego doszło to by wywiózł żonę i dzieci i by walczył bo jest patriotą ... no chyba że by był blisko niemieckiej granicy to by usiekał bo nie będzie umierał za taki kraj Powiedziałem mu tylko że jak byśmy nie byli w pracy to strzelił bym go w mordę za mówienie że jest patriotą i wyszedłem z hali ...
Ja jestem Patriotą i chuj kładę na pis... Nich se kurwa jebany w dupę zajebany pis walczy razem z emerytami. Pozdrawiam
Te może 30% to nadal około 10 milionów ludzi to całkiem sporo to znaczy że nie starczyło by broni nawet dla samych chętnych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów