📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gościu jest niedojebany umysłowo, ale zawsze znajdzie swoich pojebów-wielbicieli
Od kiedy widziałem jego ode do komentujących ze strachu odinstalowałem płytę główną i nie umiem wystawiać piw!
Jakby się tak wsłuchać w tykanie zegara, to zapierdala szybciej niż czas w filmie, any way, tak nudne, że czas sprawia mi przyjemność.
rozkladam rece, chory klient - utylizacja
HAKIER nie odpuszcza... teraz ubrał okulary żeby nie było widać jak plącze...
a tak nawiązując do tego co mówi ze kiedyś YT było lepsze bez troli... coś w tym jest...
ale nie było tam takich idiotów jak on wiec jak to niektórzy mówią nie szlo trafić w dziwna cześć YT
a tak nawiązując do tego co mówi ze kiedyś YT było lepsze bez troli... coś w tym jest...
ale nie było tam takich idiotów jak on wiec jak to niektórzy mówią nie szlo trafić w dziwna cześć YT
MISTRZ YODA POWRACA ! Chyba go monitor razi skoro zakłada okulary przeciwsłoneczne w domu.
Przecież to jest jakiś debil ze wsi który chce się dowartościować głupimi filmikami. To właśnie takimi chujowymi filmikami jest zaśmiecany internet. Ponadto chyba niezbyt dobrze odebrał słowo " trollowanie" . Innym wypomina jakieś bzdury a tak naprawdę on sam jest śmieszny.
De fakto ma trochę racji. Internet powinien być bardziej zakazany bo wbrew pozorom internet to bardzo silna i masowa broń.
Nie ma piwa i chuj.
De fakto ma trochę racji. Internet powinien być bardziej zakazany bo wbrew pozorom internet to bardzo silna i masowa broń.
Nie ma piwa i chuj.
Zegar nadal idealnie wtapia się w jego pauzy.
"Sami się leczcie, a nie komentujecie takie bzdury..."
W końcu doszedł do wniosku, że to co tworzy to bzdury, a my mamy się leczyć, a nie to komentować. Idiots! Idiots everywhere!
W końcu doszedł do wniosku, że to co tworzy to bzdury, a my mamy się leczyć, a nie to komentować. Idiots! Idiots everywhere!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów