📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mateusz_stg napisał/a:
o kurde to on spadlem z krzesla:S
nawiasem mowiac dzis znow 3 filmy gdzie klnie na hejterow to juz idzie w dziesiatki:SSSSSSS
powtarzam dla niezorientowanych to na 99 procent nie projekt to gosc z ociezala glowa:D
Mateusz_stg napisał/a:
no i tigger skasowal swoja olbrzymia kolekcje filmow ale znajac jego zapal powstana nowe:D w miedzyczasie polecam konta innych uzytnikow jutjub ktorzy zachowali dla nas te cenne nagrania oraz oczywiscie sadistic:D
watch?v=3jhlhU33uuo&feature=related
jakby spotkał, któregoś z tych "hejterów" to słowa by mu w twarz nie powiedział, bo dostałby plombę na twarz i nakryłby się nogami...
Dzięki Pavel666 za wrzutę. Już się bałem, że po robocie nie obejrzę dalszej części, tej jakże wysublimowanej telenoweli. :
nie wszystkie filmy wrzucalem a dodawal ich mase ale sa na youtube na kontach innych bo ludzie chyba rowniez cchcieli miec pamiatke tej tworczosci;p
w ciagu 3 dni dodal z 20 filmow na oko w tym ponad polowe o hejterach:D dzis tez zaczal dodawac ale nagle usunal calosc:( coz przez zlych hejterow i troli:Dchyba
w ciagu 3 dni dodal z 20 filmow na oko w tym ponad polowe o hejterach:D dzis tez zaczal dodawac ale nagle usunal calosc:( coz przez zlych hejterow i troli:Dchyba
Nie usunął nic, ktos włąmał sie na jego konto i usunął jegor konto.
Ona ma oczy kameleona
Jak w temacie... bródka i czarny styl życia gnoja. Nauka o rapie, odciek pierwszy "DLA FANÓW PEJ" (pisownia zgodna z oryginałem, polecam oglądać do ok. 2 minuty, potem tylko dla wytrwałych)
to jak sie teraz nazywa jego nowy kanał?
Swoimi slowami ale dobrze mowi ''Jebac hejterow''
dajcie mili ludzie namiar na nowy kanal bo ten przebiegly haker usunal swoj stary i zahaslowal caly jutub a pewno i plyty glowne;)
watch?v=kTK1ALPZG6c&feature=plcp
enjoy chyba oficjalny zatapiam sie w nowe wlogi
watch?v=kTK1ALPZG6c&feature=plcp
enjoy chyba oficjalny zatapiam sie w nowe wlogi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów