📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
jeziorekpl napisał/a:
On specjalnie robi z siebie idiotę, tak jak Jola Rutowicz czy Doda .
Trzeba grać debila żeby być sławnym i mieć kasę - najprostsza linia oporu .
Poza tym ma obrączkę na palcu . Jest żonaty .
Jesteś moim drugim Kolumbem. <3
Nie no serio, widziałem już kilku trolli, pojebów i innych odmieńców w internetach ale to jest po prostu słabe...
Ale nabrałem do niego szacunku teraz. Na jaki numer mogę wysłać sms?
Jaki on ma teraz kanał na yt?
Jaskier napisał/a:
Z jakiego on jest kraju że mu tak ciężko mówić po polsku?
Okolice Uzbekistanu...
Jeżeli robi z siebie idiotę specjalnie to musi być naprawde dobrym aktorem...
Mam dla was wiadomość: Tiger to nie troll, Tiger jest pospolitym idiotą, który odkrył internety. No bo jak ktoś normalny może mieć taką dziewczynę:
Że co, że on niby rucha a ja nie? Yyy... nie no ja to codziennie posuwam inną... ODPIERDOLCIE SIĘ ODE MNIE
PS: Testviron aka Pan Łukasz (z szacunkiem do panów zwracamy się psy ) to prawdziwy troll, który doskonale zna czułe punkty polskiej mentalności. Na dodatek będzie jeździć na waszych garbach z dwoma rolexami z Chin...
Że co, że on niby rucha a ja nie? Yyy... nie no ja to codziennie posuwam inną... ODPIERDOLCIE SIĘ ODE MNIE
PS: Testviron aka Pan Łukasz (z szacunkiem do panów zwracamy się psy ) to prawdziwy troll, który doskonale zna czułe punkty polskiej mentalności. Na dodatek będzie jeździć na waszych garbach z dwoma rolexami z Chin...
~Brüste napisał/a:
Ale nabrałem do niego szacunku teraz. Na jaki numer mogę wysłać sms?
wyślij sms o treści 'pomagam'
Udany trolling jest udany. Nawet sadole sie spinają na jego temat. Nieźle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów