📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
gdyby powstał taki właśnie film pełnometrażowy to ukoiło by nasze nerwy po kac wawa lub ciacho albo weekend!
Tym z wiejskiej do pięt nie dorasta.
Mój pierwszy polski film, który obejrzałem w całości.
Ej nie ma co, mogliby nagrać dobrą komedie i z chęcią obejrzałbym dłuższą wersję. A tak poza tym szkoda że nie dorastałem w takich czasach i nie robiłem jako cinkciarz
Fakt mogliby tym rozjebać kac kupę i resztę polskiej kinematografii .
No nie wiem, skoro to takie luźne nawiązanie do Art-B i Bogusława Bagsika, to ci z wiejskiej mogliby się od nich trochę nauczyć . Może i Bagsik wyłapał przypał ale za to jego wspólnik do tej pory nie beknął za to . No ale kto żydkom zabroni ?
Ci którzy nie wiedzą o czym mówię niech wygooglują sobie oscylator ekonomiczny.
Cytat:
Tym z wiejskiej do pięt nie dorasta.
No nie wiem, skoro to takie luźne nawiązanie do Art-B i Bogusława Bagsika, to ci z wiejskiej mogliby się od nich trochę nauczyć . Może i Bagsik wyłapał przypał ale za to jego wspólnik do tej pory nie beknął za to . No ale kto żydkom zabroni ?
Ci którzy nie wiedzą o czym mówię niech wygooglują sobie oscylator ekonomiczny.
up@
Niestety oscylator w dzisiejszych czasach już nie przejdzie, technika, informatyzacja, taka sytuacja.
Niestety oscylator w dzisiejszych czasach już nie przejdzie, technika, informatyzacja, taka sytuacja.
@WszystkoRozpierdala
Swięta prawda. Jakiś czas temu czytałem o jego nowym pomyśle na come back tak samo legalny jak poprzednie ale za chuj nie pamiętam o co chodziło, porobiony byłem
Swięta prawda. Jakiś czas temu czytałem o jego nowym pomyśle na come back tak samo legalny jak poprzednie ale za chuj nie pamiętam o co chodziło, porobiony byłem
jaki kraj taki człowiek z blizną
@hulk_hogan
No to oczywiste. Monopol na kradzież leży w rękach polityków, teraz złodziej musi mieć co najmniej 5 lat doświadczenia i oczywiście znajomości, tak jak to było dawniej.
@icek Berg
Dobrze że byłeś porobiony, bo jeszcze byś podłapał pomysł a później spierdolił do Izreala
No to oczywiste. Monopol na kradzież leży w rękach polityków, teraz złodziej musi mieć co najmniej 5 lat doświadczenia i oczywiście znajomości, tak jak to było dawniej.
@icek Berg
Dobrze że byłeś porobiony, bo jeszcze byś podłapał pomysł a później spierdolił do Izreala
Ty pierdolony chuju! już wiem co chcę robić w życiu, będę sprzedawał tombak i mówił ludziom że to Gwatemalskie złoto.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów