Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś takiemu typowi wydał prawo jazdy. Tak jak i tym autostradowym podprądowym. Może warto byłoby po takiej akcji wracać do zarejestrowanego egzaminu i ocenić czy miał umiejętności. Nie każdy musi być kierowcą jak widać. W każdym razie nie każdy powinien.
Renault Modus i wszystko jasne. Jezdza tym glupie p🤬dy, zgredy albo incele którym sie jaja schowały do dupy.
ja kiedyś widziałam podobną akcję, to było dość dawno temu, pani się zdenerwowała, że nie udało się jej wyprzedzić, wyszła z samochodu, trzasnęła drzwiami i powiedziała, że ma dosyć i poszła sobie... także tu i tak lepiej
To była na 100% świnia, one tak mają, na 5 chciała wyprzedzać, raz tesz tak miałem podczas wyprzedzania, jadę se na najwyższym biegu oszczędnie mówię wyprzedze
autobus była górka i jeszcze mi świnia wyjechała z choryzontu, ja ostro w prawo w Ul. Polną i dachowanie na lewy bok
[ Dodano: 2025-02-12, 15:13 ]
Powiedziałem se oo nie o nie nigdy wiecej
autobus była górka i jeszcze mi świnia wyjechała z choryzontu, ja ostro w prawo w Ul. Polną i dachowanie na lewy bok
[ Dodano: 2025-02-12, 15:13 ]
obcokrajowiec napisał/a:
To była na 100% świnia, one tak mają, na 5 chciała wyprzedzać, raz tesz tak miałem podczas wyprzedzania, jadę se na najwyższym biegu oszczędnie mówię wyprzedze
Nic z tego nie rozumiem.
dwakilo napisał/a:
Nic z tego nie rozumiem.
Nie widziałeś nigdy baby na czworaka bez majtek? wygląda jak świnia, świnia to dziewczyna tak się mówi
dwakilo napisał/a:
Nic z tego nie rozumiem.
bo to obcokrajowiec, mogłeś się języków uczyć.
viking19 napisał/a:
bo to obcokrajowiec, mogłeś się języków uczyć.
Albo jak nabijać na widły
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie