18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Rowerem po dworcu PKP - teraz popularne
🔥 Koty są różne - teraz popularne
Polski zawodnik w MMA, który dokonuje czegoś "ciekawego
d................1 • 2010-12-12, 0:50
Na tym filmiku, krótko mówiąc, jest przedstawiony Seth Baczyński (polak), walczący z jakimś innym koksem. A filmik jest zajebisty dlatego, że, jakby to ująć: "Połamał mi łapę, to zajebie go drugą" Enjoy

I nie pierdolić, że nie ucięte, bo nie chciało mi się. Walka od 1:27...
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szefooo 2010-12-12, 1:57 59
Nas to jedynie araby przewyższają bo mogą sie wysadzić a tak to kurwa nie ma mocnych.
Wściekłe skurwysyństwo mamy we krwi.
Zgłoś
PingwinPorywacz 2010-12-12, 2:15 12
@up
pierdolisz glupoty,ruscy sa swiry a mudziny smierdza,kazdy ma sposoby ...
Zgłoś
NuclearBlast 2010-12-12, 9:00 3
Żaden mother fucker nie podskoczy kurwa do polaka !
Zgłoś
Kirkor 2010-12-12, 10:09 17
@ UP

weź wypierdalaj z takimi tekstami
Zgłoś
Sadisticc 2010-12-12, 10:10
kurwa, i znowu nie ucięte... tylko trzeba oglądać wszystko...
Zgłoś
haotyczny 2010-12-12, 10:16
ale się na gościa wkurwił za tą rękę
Zgłoś
1986kuba 2010-12-12, 10:42 2
diego2411 napisał/a:

Na tym filmiku, krótko mówiąc, jest przedstawiony Seth Baczyński (polak)(...)

Jak już to Polak, kolego
Zgłoś
d................1 2010-12-12, 11:09
@up
Wybacz mistrzu, ale wstawiałem późno i popełniłem bląd. Masz rację, że powinien być z dużej litery.
Zgłoś
john87 2010-12-12, 11:11
Seth ma tylko polskie korzenie jak co 10ty amerykanin. Jedyne co obecnie go wiaze z Polska to jego nickname i nazwisko. Slowa po polsku nie powie bo nie potrafi. Mimo to zajebisty z niego gosciu co pokazal w 10tym sezonie TUF'a
Zgłoś
DaKuz 2010-12-12, 11:17 7
Pamiętam, że moja szkoła miała patrona Baczyńskiego. Dzięki wielkie bo do tej pory zastanawiałem się kim on był a nie spodziewałem się, że ten serwis da mi odpowiedź.
Zgłoś
DMN 2010-12-12, 11:17
Cytat:

He then fought UFC and WEC veteran, Tim McKenzie, at Tachi Palace Fights 7. The fight was ended after Baczynski escaped from a near fight ending armbar submission hold, and knocked McKenzie out with elbows. The armbar actually broke Seth's arm.

Tim McKenzie is appealing the result to the CSAC. Video on several sites appears to show that that Seth tapped out and once he was released proceeded to strike McKenzie until the stoppage for the win. The controversy is being discussed on several MMA message boards.

Ciekawe
Zgłoś
lllll 2010-12-12, 11:22
diego2411 napisał/a:

@up
Wybacz mistrzu, ale wstawiałem późno i popełniłem bląd. Masz rację, że powinien być z dużej litery.

Z wielkiej a nie dużej.
Zgłoś
Speedballwtf 2010-12-12, 12:07 1
Polak niby niepozorny dopóki mu czegoś nie zrobisz.
Zgłoś
krala 2010-12-12, 12:14 10
Ta walka wywołała wiele kontrowersji z tego powodu ze Seth najpierw odklepał a później znokautował. Jak się przyjrzycie to w 3:33 widać 3 klepnięcia w klatę Tima, i następnie zwolnienie dźwigni i atak Setha. Jak dla mnie trochę skurwysyn a nie bohater. Pewnie zostanę pojechany bo krytykuje 'naszego' ale jebie mnie to bo z niego taki Polak jak z muchy słoń.
Dziękuje za uwagę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem