Dzisiejszej nocy jeden nawet dał się zabić żeby móc szybciej wrócić z misji.
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Cóż, sadistic, to sadistic, ale wszystko umiar mieć musi. Akurat mnie żarty o Afganistanie czy Iraku nie śmieszą, po prostu ci wyluzowani nie przeżyli 6 miesięcy ciągłego stresu i oglądania wiadomości jednym okiem cały czas. Nie wiecie jak to jest, więc nie wiem z czego tu się śmiać, ot proste.
Dobranoc.
kurwa nikt ich tam nie wysłał na siłe! Są płatnymi najemnikami debilu chyba że wierzysz, że wraz z USA służymy dobru. Ja pierdole ...
kurwa nikt ich tam nie wysłał na siłe! Są płatnymi najemnikami debilu chyba że wierzysz, że wraz z USA służymy dobru. Ja pierdole ...
Mało kto wpadł na to, że ci polscy 'najemnicy' pojechali tam dla kasy bo jeden naraża życie dla kasy na studia dzieci, drugi na utrzymanie rodziny, trzeci na wsparcie swoich rodziców.. Taak, może i spinanie dupska, ale oni piszą się na tą robotę z wiary w cele swojego kraju, swoją pasję i konieczność, bo co da wojsku lepszy trening działań, jak wojna... oni z tym doświadczeniem będą potem bronić nas w razie potrzeby, więc to jednak dobre wyjście, pamiętajcie o tym. Żart może i dobry, ale trochę nie na miejscu na stronie, w której paradoksalnie ludzie reprezentują jakiś poziom patriotyzmu.
i chuj, twoja matka wsiądzie za kółko i rozjebie się na drzewie - nikt jej do samochodu nie wsadził, czyli mamy sobie dowcipkować o tym, że w końcu da się wyruchać w dupsko? Brak polotu i finezji, o to się tutaj rozchodzi. Chujowe żarty, które nie powinny wychodzić na główną.