Mi sie tam podoba i wkurwa mnie opis posta. Gminy organizuja festyny i zabawy dla mieszkancow i to sie liczy. Zaraz bedzie pojazd na mnie bo chwale, ale lubie disco polo za klimat i nasz rodzimy gatunek muzyki. Zapewne wiekszosc spoleczenstwa wolaloby zamiast festynu koncert jakiegos van burjena czy innego pedala ktory nawala muza ale tu liczy sie klimat spokoju i zabawy. Kazdy moze przyjsc z siata wlasnych browarow i nikt nie bedzie sapał ze nie zasila spolecznej kasy gminnej ze sprzedanych browarow pod namiotem. Mozna spotkac sie ze znajomymi, pogadac i potanczyc, tak kurwa potanczyc! Cenie sobie taka inicjatywe i podcieram swoja dupe wiarą która nagrywa bawiacych sie ludzi, nawet jak kurwa nie potafia tanczyc. Lepiej kurwa stac z boku i chuja robic... to kurwa nie koncert tylko zabawa
P.S. dodam cos jeszcze. Najlepszą sprawą na imprezach z muzą taneczną (DISCO POLO) jest to ze podchodzisz do byle jakiej laski, nawet tej najlepszej- chwytasz ja za ręce i tanczysz, tanczysz, tanczysz i krecisz- zadna nie odmawia bo to jest klimat disco polo. Aha cos jeszcze- jestem z miasta, nie ze wsi