Setny raz – ku przestrodze...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Motopizdeczka noty za lądowanie 10/10! Normalnie moskiewska szkoła baletu jezioro łabędzie
Akcja 0:50 no kurwa debil, każdy wie że nie wolno jechać obok tira bo przecież kierowca Cie nie widzi. Albo sie jedzie za tirem albo przed nim, a jak go wyprzedzasz to jak najszybciej.
@up dokładnie a jak cię widzi to i tak ma na to wyjebane i zacznie zjeżdżać bo on jest w pracy i jemu się spieszy więc jemu wolno.
jeden but spadł- jedną nogą na tamtym świecie-oszukał przeznaczenie.
2:30, 2:45
Przerażające jest na jakim chujowym ogumieniu ludzie jeżdżą.
Przerażające jest na jakim chujowym ogumieniu ludzie jeżdżą.
PolskieDrogi setny odcinek i tak cieniutko, konkurencja na 100-tny odcinek dała nam 22 minuty polskiego rozpierdolu Ale masz te piwo, stać mnie
ten pierwszy motocyklista to zwykła motopizda. Jedzie bez rękawic a potem jęczy, że boli. Na motocykl stać było, ale na ubiór zabrakło
4:00 - kto tak filmik uciął, żeby się czerwone z zielonego zrobiło? :p
Ten kto przy 40kmh wpada w poślizg na mokrej nawierzchni niech lepie kupi opony zamiast kamerę
Dzisiejszy odcinek sponsorowała literka 'K' i Zakład Bieżnikowania Opon Henryk-pol - tylko u nas dostaniesz komplet opon za 200zł...
3:35 - dwóch ślepych się spotkało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów