To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co ta babka z 4:40 odjebała? Miała klocki grubości kartki papieru czy ki chuj? Bo abs się włączył, niech jakiś ekspert wyjaśni.
A ten z 5:30 chyba klaksonu zapomniał. Zamiast go użyć to drze ryja w nadziei, że tirowiec go usłyszy
A ten z 5:30 chyba klaksonu zapomniał. Zamiast go użyć to drze ryja w nadziei, że tirowiec go usłyszy
Ten z drugiego filmu to chyba rozporek po waleniu konia zapinał i mu ręka drgnęła. Co za debil...
Niektórzy to chyba specjalnie uderzają, mogąc wyhamować.
W tym zestawieniu wygrywa akcja z cofającym tirem
A order orzeszka zamiast mózgu trafia do kierowcy który zamiast trąbić drze ryja
A order orzeszka zamiast mózgu trafia do kierowcy który zamiast trąbić drze ryja
4:45 frajer z alfy ewidentnie miał przód do roboty zobaczcie jak skręca przed uderzeniu w lewo
Srassacikiem metr w lewo i byl by hard. Szkoda.
Na miejscu przedostatniego zjebałbym przechodniów i dzwonił po policję, bo to tragedia. Choć może to jechał prawdziwy sadol, a nie jakiś podrabianiec i liczy na dobry materiał z tą dwójką.
Na końcu WOS Po tych debilach niczego innego nie można się spodziewać
1:03 polskie dzikusy drogowe w akcji "jadę szybko ale bezpiecznie". Takie chamy powinny jeździć na osłach.
Kurczaczek
Powiedzcie mi jedno. Dlaczego na tych na tych wszystkich filmach w przeważającej części numery zaczynają się na S i W (no i czasem LLU, ale to są Ludzie Lekko Upośledzeni, więc nie ma co ich wspominać)? Jeżdżę sporo i tak się zastanawiam czy tylko oni mają kamery?
Sam wożę pudełka (idę z duchem czasu i wypieram szkło, bo są lżejsze, bezpieczniejsze i bardziej ustawne w bagażniku), ale jak widzę jak jeżdżą niektórzy w 'Stolycy' to mnie kurwa krew zalewa. Jak nie pierdolec za kierownicą, to zawalidroga. Widać to szczególnie po deszcze i w okresie jesienno-zimowym. I co raz bardziej jestem za opcją kategorii B + deszcz/śnieg, zwłaszcza po ostatnich delikatnych opadach. Dlatego też przesiadłem się na komunikację i co raz bardziej jestem zadowolony z tej decyzji.
Tyle ze mnie.
A co do ludzi, których właśnie zaczęła boleć dupa i napiszą "to wypierdalaj do siebie". Nasi przodkowie zrzucali się na odbudowę Warszawy, więc należy do nas wszystkich. A i ja płacę tu nie małe podatki
Powiedzcie mi jedno. Dlaczego na tych na tych wszystkich filmach w przeważającej części numery zaczynają się na S i W (no i czasem LLU, ale to są Ludzie Lekko Upośledzeni, więc nie ma co ich wspominać)? Jeżdżę sporo i tak się zastanawiam czy tylko oni mają kamery?
Sam wożę pudełka (idę z duchem czasu i wypieram szkło, bo są lżejsze, bezpieczniejsze i bardziej ustawne w bagażniku), ale jak widzę jak jeżdżą niektórzy w 'Stolycy' to mnie kurwa krew zalewa. Jak nie pierdolec za kierownicą, to zawalidroga. Widać to szczególnie po deszcze i w okresie jesienno-zimowym. I co raz bardziej jestem za opcją kategorii B + deszcz/śnieg, zwłaszcza po ostatnich delikatnych opadach. Dlatego też przesiadłem się na komunikację i co raz bardziej jestem zadowolony z tej decyzji.
Tyle ze mnie.
A co do ludzi, których właśnie zaczęła boleć dupa i napiszą "to wypierdalaj do siebie". Nasi przodkowie zrzucali się na odbudowę Warszawy, więc należy do nas wszystkich. A i ja płacę tu nie małe podatki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów