Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Argeusz 2017-11-23, 17:43 9
Co ta babka z 4:40 odjebała? Miała klocki grubości kartki papieru czy ki chuj? Bo abs się włączył, niech jakiś ekspert wyjaśni.
A ten z 5:30 chyba klaksonu zapomniał. Zamiast go użyć to drze ryja w nadziei, że tirowiec go usłyszy
Zgłoś
saves 2017-11-23, 18:10
Ten z drugiego filmu to chyba rozporek po waleniu konia zapinał i mu ręka drgnęła. Co za debil...
Zgłoś
donkapusta 2017-11-23, 18:21 8
Niektórzy to chyba specjalnie uderzają, mogąc wyhamować.
Zgłoś
chrucik 2017-11-23, 19:48 8
ten ostatni się kurwa ładnie przeliczył. Nauka boli.
Zgłoś
b0r000 2017-11-23, 20:04 17
W tym zestawieniu wygrywa akcja z cofającym tirem
A order orzeszka zamiast mózgu trafia do kierowcy który zamiast trąbić drze ryja
Zgłoś
rolcio333 2017-11-23, 21:08 1
1:40 czerwonego wina
Zgłoś
wojtasbbi 2017-11-23, 21:52 7
4:45 frajer z alfy ewidentnie miał przód do roboty zobaczcie jak skręca przed uderzeniu w lewo
Zgłoś
lilmuzynio 2017-11-23, 21:53
Srassacikiem metr w lewo i byl by hard. Szkoda.
Zgłoś
Zadi_ 2017-11-23, 22:27
@wojtasbbi zderzak kupi na szrocie a reszta pójdzie na inne naprawy
Zgłoś
JohnMadafaka 2017-11-23, 23:31 5
Na miejscu przedostatniego zjebałbym przechodniów i dzwonił po policję, bo to tragedia. Choć może to jechał prawdziwy sadol, a nie jakiś podrabianiec i liczy na dobry materiał z tą dwójką.
Zgłoś
Tafariel 2017-11-24, 7:23
Na końcu WOS Po tych debilach niczego innego nie można się spodziewać
Zgłoś
Wiewór 2017-11-24, 9:09
1:03 polskie dzikusy drogowe w akcji "jadę szybko ale bezpiecznie". Takie chamy powinny jeździć na osłach.
Zgłoś
cucho 2017-11-24, 10:49
Kurczaczek
Powiedzcie mi jedno. Dlaczego na tych na tych wszystkich filmach w przeważającej części numery zaczynają się na S i W (no i czasem LLU, ale to są Ludzie Lekko Upośledzeni, więc nie ma co ich wspominać)? Jeżdżę sporo i tak się zastanawiam czy tylko oni mają kamery?
Sam wożę pudełka (idę z duchem czasu i wypieram szkło, bo są lżejsze, bezpieczniejsze i bardziej ustawne w bagażniku), ale jak widzę jak jeżdżą niektórzy w 'Stolycy' to mnie kurwa krew zalewa. Jak nie pierdolec za kierownicą, to zawalidroga. Widać to szczególnie po deszcze i w okresie jesienno-zimowym. I co raz bardziej jestem za opcją kategorii B + deszcz/śnieg, zwłaszcza po ostatnich delikatnych opadach. Dlatego też przesiadłem się na komunikację i co raz bardziej jestem zadowolony z tej decyzji.
Tyle ze mnie.

A co do ludzi, których właśnie zaczęła boleć dupa i napiszą "to wypierdalaj do siebie". Nasi przodkowie zrzucali się na odbudowę Warszawy, więc należy do nas wszystkich. A i ja płacę tu nie małe podatki
Zgłoś
kaelem 2017-11-24, 14:03 2
Alfa z 4:45 koleś bez wazeliny chciał kaski z ubezpieczenia. W chuj miejsca, żeby wyprowadzić auto i puścił hamy na koniec.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem