Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
saves 2017-12-29, 20:19
Janóż napisał/a:

@saves
Jesteś kretynem. Rowerzysta miał zielone światło, babka skręcała z przeciwka, wiec miała idealną widoczność w kierunku z którego jechał rower. Podciąganie pod tą sytuację Twojej opinii nt. PRD jest moim zdaniem bezsensowne. A po drugie fakt, że nie potrafisz dostrzec rowerzysty jadącego przez przejazd dla rowerzystów, nie najlepiej świadczy o Tobie jako kierowcy.

A gdzie debilu napisałem, że rowerzysta nie miał pierwszeństwa??? Miał. Wina kierowcy jest bezdyskusyjna. Mówię tylko, że przepis pozwalający na przejazd jest idiotyczny. Powinni przeprowadzać rowery. Co do przejazdu, koło mnie ścieżka wyskakuje zza szpaleru drzew. Za chińskiego boga nie zobaczysz rowerzysty, jeśli na nią nie wjedziesz. Gdy akurat jedzie, wbije ci się w samochód jak ten na filmie.
Zgłoś
czerczil 2017-12-29, 21:12
baba w czinkłeczento hahahahahhahah
Zgłoś
lysy_wujek 2017-12-29, 22:06
No! W końcu ktoś przywalił w szeryfa, pięknie
Zgłoś
~Velture 2017-12-29, 22:46 1
Dojebaliście się do rowerzysty ale bardziej wkurwia mnie akcja na parkingu.
Ciężko kurwa zaparkować 20 metrów dalej i przejść z buta? Parking zajebany to staniemy sobie po środku bo przecież "tylko na chwilkę" idzie się coś zrobić. Chuj z tego, że inni nie wyjadą bo ja jestem najważniejszy.
Zgłoś
Michal_Blady 2017-12-29, 23:15 3
Jako głównie zapalony rowerzysta (jeżdżący cały rok, bez względu na warunki) oraz także kierowca stwierdzam, że pierwszeństwo na przejazdach dla rowerów to najgłupsze możliwe prawo w PRD... Co z tego, że mam pierwszeństwo jeżeli w konfrontacji z samochodem nie mam jakichkolwiek szans. Przejazdy dla rowerów jak najbardziej ale bez pierwszeństwa! Sam przejeżdżając przez przejazd zawsze ustępuję pierwszeństwa autom... Kij z prawem, bezpieczeństwo najważniejsze.
Zgłoś
Krell 2017-12-30, 0:07 2
@saves
w takim razie twoim tokiem rozumowania stado... dla tego kto wymyślił przepis, że samochody mogą przejeżdżać przez przejście dla pieszych czyli skrzyżowanie ew. nawet samo skrzyżowanie, z drogą innego rodzaju w tym wypadku droga rowerowa już pomijam fakt sygnalizacji świetlej, czemu ty nie przeprowadzisz swojej fury, bo przecież może się zdarzyć ze jak ty będziesz jechał na skrzyżowaniu prosto to jakiś inny miś o mały rozumku będzie skręcał w lewo i dojdzie do kolizji to wychodzi że twoja wina bo jechałeś a nie przeprowadziłeś (przepchnąłeś)
Zgłoś
kl3juuu 2017-12-30, 0:23
A mnie, kurwa dziwi to, że można być aż tak lekkomyślnym żeby otworzyć drzwi samochodu na tzw. "oścież" w ogóle nie patrząc w lusterko, czy wzdłuż drogi jedzie inny pojazd Totalny brak pomyślunku, z pozdrowieniami dla pani z 2:24
Zgłoś
greony12 2017-12-30, 2:55
saves napisał/a:

Stado murzyńskich kutasów w dupę temu, kto wymyślił przepis pozwalający na przejazd rowerem przez ulicę na ścieżce rowerowej. Parę razy miałbym podobną sytuację, bo rowerzyści zapierdalali ile sił w mięśniach i najzwyczajniej nie było ich widać. Pedalarz na glebie = piwo.

Stado murzyńskich kutasów w dupę temu, kto nie zatrzymuje sie za pasami i nie rozgląda sie. Parę razy miałbym podobną sytuację, bo kierowcy zapierdalali ile fabryka dala i najzwyczajniej mysla ze każdy na nich poczeka jak mina a potem problem i hejty. autopizda za kraty

saves napisał/a:

Mówię tylko, że przepis pozwalający na przejazd jest idiotyczny. Powinni przeprowadzać rowery. Co do przejazdu, koło mnie ścieżka wyskakuje zza szpaleru drzew. Za chińskiego boga nie zobaczysz rowerzysty, jeśli na nią nie wjedziesz. Gdy akurat jedzie, wbije ci się w samochód jak ten na filmie.

a dla mnie to przepisz z wolna strzałkom to kiepski pomysł, powód?
1) kierowcy często to traktują jako zielone pełne nie dopuszczenie (przykładem jest taxi)
2) jak czerwonem = stoi nie zapieprza 20-50km/h bo zielona strzałka
3) za ścieżką jest znak ze jest rower na drodze (a ze rower szybszy od pieszego) = większa ostrożność
4) często kierowcy uważają się za panów na drodze gdzie nawet pierdolony pieszy nie ma prawa przechodzić nawet na paszach
Zgłoś
bocianoff 2017-12-30, 3:33 4
@up

Się pisać jełopie naucz, a potem się łap za samochody i rowery.
Zgłoś
tomeekcz 2017-12-30, 17:33
unia, czyli prędzej znikną strzałki w miejscach gdzie jest ścieżka, niżeli rowerzystom każą rowery przeprowadzać =d
Zgłoś
soaskudi 2017-12-30, 17:39
a fucking Idiots
Zgłoś
greony12 2017-12-31, 3:28 1
bocianoff napisał/a:

@up

Się pisać jełopie naucz, a potem się łap za samochody i rowery.

faktyczne, jakieś literówki ważniejsze niż argument i racjonalność
Zgłoś
kokos_123 2017-12-31, 14:57 1
@saves - najbardziej idiotyczny przepis jaki jest, to zielona strzałka przy przejazdach rowerowych z sygnalizacją świetlną, przecież to jest kurwa idiotyzm do kwadratu
Idioci dopiero jak kogoś zabiją na danym skrzyżowaniu, lub po kilku potrąceniach, ściągają takie strzałki.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem