Ku przemyśleniu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Cofnij żeby nie wybuchł samochód"
Erutlev, nie ta składanka.
0:34 - chciałem, żeby się wjebał w ten słup, ale do końca nie wierzyłem, że to się stanie (wina oczywiście nagrywającego)
0:34 - chciałem, żeby się wjebał w ten słup, ale do końca nie wierzyłem, że to się stanie (wina oczywiście nagrywającego)
0:45 No prosze jaka kumulacja pedalarstwa.
Może mi ktoś z sadolowych obrońców pedalarzy wytłumaczy kto w tym przypadku odpowiada że uszkodzenia samochodu? Rozumiem że wg waszej tęczowej logiki teraz sam kierowca musi się prosić/sądzić/pytać o odszkodowanie za porysowane auto? Bo oczywiście pedalarze święte krowy nie muszą mieć ani przeglądu, ani ubezpieczenia, ani kurwa rozumu bo jakiś pedryl z europy zachodniej w imie ekologii dał im prawa.
Może mi ktoś z sadolowych obrońców pedalarzy wytłumaczy kto w tym przypadku odpowiada że uszkodzenia samochodu? Rozumiem że wg waszej tęczowej logiki teraz sam kierowca musi się prosić/sądzić/pytać o odszkodowanie za porysowane auto? Bo oczywiście pedalarze święte krowy nie muszą mieć ani przeglądu, ani ubezpieczenia, ani kurwa rozumu bo jakiś pedryl z europy zachodniej w imie ekologii dał im prawa.
Spiderowski napisał/a:
0:45 No prosze jaka kumulacja pedalarstwa.
Rozum sobie przeglądnij.
Myślisz, ze dlaczego linia warunkowego zatrzymania P-14 przed przejściem dla pieszych czy przejazdem dla rowerzystów jest 2 m wcześniej? Chłop wjechał autem praktycznie na przejście, drugi debil stanął całkiem na nim no i się nie zmieściły rowery. Równie dobrze mogli się zatrzymać w połowie wlotu na rondzie i potem wielkie zdziwienie że jadący po rondzie w nich pizdnął. Ja pierdolę! Pierwszy pojazd czeka pomiędzy krawędzią ronda a przejściem na linii P-13, a każdy kolejny za przejściem za linią P-14, a nie kurwa gdzie popadnie, gdzie komu się stanie! Z czipsów prawo jazdy wyciągają, że nie wiedzą gdzie się zatrzymywać?
Serce rośnie oglądając takie akcje z pedalarzami Właśnie dlatego rower się kurwa przeprowadza przez pasy, a nie zapierdala i zdziwienie, jak kierowca skręcający w prawo nie zauważy cię wjeżdżającego mu pod maskę w dwie sekundy. To jest kurwa przejście DLA PIESZYCH. Nie ma przejazdu rowerowego - dupa z siedzenia.
O kurwens, pierwsza scena piękna! nienawidzę skurwieli, którzy zapierdalają jak pojebani w deszczu i 20 metrów przed autem się wpierdalają na pas, zasłaniając wodą cały świat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów