To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pierwsze nagranie. Jeszcze bardziej od pedalarzy śmieszą mnie motopizdy popierdalające na swych pierdziawach w deszcz, śnieg, na lodzie. A jak ci taki wpadnie pod koła i go rozjedziesz bez kamerki to się możesz sądzić latami.
5 minuta- dobrze widzę, ze gość w focusie nie ma świateł stopu? W ogóle ich nie ma czy po prostu lampy takie zmatowiałe że nie widać?
5 minuta- dobrze widzę, ze gość w focusie nie ma świateł stopu? W ogóle ich nie ma czy po prostu lampy takie zmatowiałe że nie widać?
Teraz lepiej mieć kamerkę i niech nigdy sie nie przyda.
andrzejrobert75 napisał/a:
Teraz lepiej mieć kamerkę i niech nigdy sie nie przyda.
Chyba, że masz auto do zrobienia
Piwko za film, nawet przed obejrzeniem, zawsze warto obejrzeć.
O proszę, jakoś nie widziałem nagrania z chamskim wymuszaniem odszkodowania. I do tego parę dobrych dzwonów, kilku pedalarzy rozwalonych z własnej głupoty, całkiem niezła kompilacja
Uwielbiam oglądać pedalarzy na asfalcie. Nawet jak im się wydaje, że mają pierwszeństwo to i tak przy uderzeniu autem mają przejebane. A wystarczy wyłączyć opcję nieśmiertelności i włączyć mózg.
Ostatnia akcja, płacz dziecka, kurwa to nie na moje nerwy...
Argeusz napisał/a:
wygląda jakby nie miał, trzecie też nie działa.
Argeusz napisał/a:
Hamuje silnikiem
Jebane debile na rowerach, ustawodawca dopuszcza możliwość jechania rowerem po chodniku kiedy warunki są trudne, a te jebane debile wpierdalają się na ulice nawet jak jest ścieżka i warunki są trudne.
Powinien mu ten tir po pustym łbie przejechać kurwa jego mac.
Powinien mu ten tir po pustym łbie przejechać kurwa jego mac.
A mnie tak wkurwiają pedalarze przejeżdżający na przejściach bardziej od tych osłów które jadą 5 na godzinę gdzie nie można wyprzedzić. Masz zielone, jedziesz sobie spokojnie, skręcasz w prawo, patrzysz czy nikt nie idzie, ale śmieć na dwóch kołach musi akurat zapierdalać jak nigdy i się wpierdalać pod koła. A no i oczywiście twoja wina, że gość jest opóźniony i nie ogarnia, że zielone światło to nie magiczny tunel chroniący przed całym złem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów