Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
banerr 2018-08-02, 10:37 16
Dobry odcinek. 0:56 rowerowa kurwa do odjebania.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-08-02, 11:12 1
Mam nadzieje że pan z 1:20 po za mandatem za spowodowanie kolizji dostanie trylion złotych mandatu za blokowanie lewego pasa.
Zgłoś
Cloverface 2018-08-02, 12:47 21
50s - pedalarz skręca przed ciężarówką, zajeżdżając jej drogę gdzie pewnie nie było go widać, wjeżdża na pasy rowerem pod samochód, no esencja zjeba na rowerze, aaaaa i jeszcze zdziwiony
Zgłoś
kolosasz 2018-08-02, 13:02
4:00 - znak informacyjny: "Tu może pojawić się siła odśrodkowa", no ale gdy jest się kierownikiem z masą, to znaki są dla słabych i maluczkich. I skutek taki, że kierownik musi deski zbierać z jezdni
Zgłoś
flaszka 2018-08-02, 14:12
3:00 hehe , no dobra to zjedziemy na bok
Zgłoś
lm65 2018-08-02, 15:15
ostatni filmik najlepszy.
Zgłoś
Fuelled_by_hate 2018-08-02, 21:20 1
6:12, był i zniknął.
Zgłoś
Gromm 2018-08-02, 21:20 1
6:00 naprawił mu światło STOP
Zgłoś
Quorthon 2018-08-02, 21:48
Ej, ale tak na serio teraz. Ostatnio, jak wracałem do Poznania, to jakiś dziad prawie mi w bok wjechał zmieniając pas na ekspresówce. Obtrąbiłem go, a on wyprzedził mnie i gwałtownie zahamował. Gdybym nie te filmiki, nie wiem, czy wiedziałbym jak się zachować. Jak ktoś zna dziada z samochodem o numerach PZ 586AT, przekażcie mu serdecznego chuja w dupę.
Zgłoś
krzychupmi 2018-08-02, 23:03
2:48-3.09 polska to ewentualnie za sterem LKW albo PKW siedziała...
Zgłoś
Sofos 2018-08-03, 3:24
Kierowca z 5:50 volvo, też zaslóżył na chuja w dupe jak Batorego komin.

Kierowca z 5:50, volvo, też zaslóżył na chuja w dupe jak Batorego komin.
Zgłoś
BrzydkiBrzydal 2018-08-03, 9:51 3
Ty Sofos, a dlaczego tak uważasz? Gość z volvo jechał szybciej niż samochód na prawym pasie, czyli wyprzedzał. W momencie kolizji widać, że na przejście czeka chłopak w białe koszulce i to jego kierowca Volvo chciał przepuścić. Miał do tego prawo, a mam nadzieję, że w końcu będzie to obowiązkiem. Wcale nie hamował gwałtownie, a CAŁA wina za zdarzenie jest po stronie króla drogi z „sibi radio”. Zwróć uwagę, w Volvo światła stop świecą się już 4 sekundy, gdy kierowca Forda łaskawie zaczyna hamować. Z takim refleksem to powinni mu zabrać prawko. Z moich obserwacjii mogę wysnuć wniosek, że najwiecej nieodpowiedzialnych zachowań na drodze, jest spowodowanych właśnie przez kierowców z anteną na dachu. I nie pierdolcie mi, że CB zwiększa bezpieczeństwo i nie stoi się przez to w korkach, bo w 99,99% przypadków służy tylko po to, żeby sprawdzić czy jest „czysto” i zapierdalać ile fabryka dała.
Reasumując, wina jest tylko po stronie kierowcy Forda, który „zasłóżył” na chuja jak Batorego komin w dupę, podobnie jak każdy, który uważa, że to kierowca Volvo jest winny.
Zgłoś
MadJoker69 2018-08-03, 15:49 1
@BrzydkiBrzydal
Na jakiej postawie stwierdzasz że ma prawo przepuścić pieszego, pieszy ma pierwszeństwo dopiero na przejściu dla pieszych czyli potocznie mówiąc na zebrze jeśli stał na chodniku zatrzymanie pojazdu było bezpodstawne chyba że pieszy miał widoczną niepełnosprawność. Wprowadzenie takiego przepisu byłoby głupie bo tylko pogłębi problem zakorkowanych miast. Do tego skąd mam wiedzieć że dwie panie stojące przy pasach czekają na przejście czy po prostu rozmawiają o Zenku spod 4-ki co biję żonę.
Zgłoś
Stranuh 2018-08-03, 15:58
@up nie zmienia to faktu, że nie zachował odpowiedniej odległości od pojazdu bla bla bla... i tak mu mandat wpierdolą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem