Niebezpieczne polskie drogi...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
7 minut to idę po popcorn
5:02 w większości wam powinno się zakazać używania świateł drogowych jak i klaksonu,
5:02 w większości wam powinno się zakazać używania świateł drogowych jak i klaksonu,
Pierwsza akcja i już się wkurwiłem. Co za pierdolony idiota!
Dobra z przejściami to w Polsce jest chujnia, ale nie oszukujmy się, jest bardzo dużo winnych po obu stronach.
Ja jako osoba bardzo wrażliwa na przejścia przedwczoraj prawie rozjechałem rowerzystę.
Lekka mżawka, godzina około 18~ prędkość około 15-25km/h, mijałem auto oczekujące na skręt w prawo a ja jechałem w lewo (2 pasy) i nagle mi przed maskę wyjeżdża zza auta rowerzysta którego nawet jako pieszy miałbym zobaczyć.... no kurwa mać, zero szans na zauważenie debila, a on zapierdala szybciej po chodniku i przejściu niż ja na ulicy.
Ja jako osoba bardzo wrażliwa na przejścia przedwczoraj prawie rozjechałem rowerzystę.
Lekka mżawka, godzina około 18~ prędkość około 15-25km/h, mijałem auto oczekujące na skręt w prawo a ja jechałem w lewo (2 pasy) i nagle mi przed maskę wyjeżdża zza auta rowerzysta którego nawet jako pieszy miałbym zobaczyć.... no kurwa mać, zero szans na zauważenie debila, a on zapierdala szybciej po chodniku i przejściu niż ja na ulicy.
5:14 przecież mu mrugał
@up.
Więcej dałyby awaryjne i ewentualne jedno mrugnięcie drogowymi... a tak chuj oślepia i liczy, że ten zobaczy przeszkodę...
Więcej dałyby awaryjne i ewentualne jedno mrugnięcie drogowymi... a tak chuj oślepia i liczy, że ten zobaczy przeszkodę...
ZajętyPelikan napisał/a:
@up.
A co na awaryjne by zareagował?
Widac ze buc jakis i cham jedzie, bas mu tak napierdalał ze pewnie powieki mu same opadały.
Kurwa ja pierdole brak słów,większość kolizji (z dobre 90 procent) to te spowodowane przez tych pizdeuszy którzy wysyłają te filmiki do Polskich Dróg,ci ludzie kurwa nie potrafią dostosowywać prędkości w zakretach ja pierdole naprawde brak słów...
Mam prawo jazdy niedługo bo od trzech lat ale nigdy ale to nigdy nie zarzuciło mnie w zakrecie,no ale mam dobre opony. A ci z filmików jebać opony lepiej kupic rejestrator z Kauflanda a opony to najtansze chinskie albo 10 letnie ze szrotu,a potem wypadki.
Mam prawo jazdy niedługo bo od trzech lat ale nigdy ale to nigdy nie zarzuciło mnie w zakrecie,no ale mam dobre opony. A ci z filmików jebać opony lepiej kupic rejestrator z Kauflanda a opony to najtansze chinskie albo 10 letnie ze szrotu,a potem wypadki.
pierwszy to mistrz
Ograniczenia prędkości są dla słabych, zapierdalamy 70 na zwężeniu albo w zabudowanym i jebać mokry asfalt, po męsku jak na idiotę przystało.
Takiej składanki jeszcze nie było.
Ludzie - kto Wam dał prawo jazdy!!!
Same pizdy, nie kierowcy!
Ludzie - kto Wam dał prawo jazdy!!!
Same pizdy, nie kierowcy!
3:51 Co za tępy chuj, hamuje na żółtym przed samą sygnalizacją świetlną w takich warunkach.
Zgodnie z par. 95 Rozporządzenia Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z 31.07.2002r. w sprawie znaków i sygnałów drogowych (Dz. U. Nr 170, poz. 1393), sygnał żółty nadawany przez sygnalizator S-1 oznacza zakaz wjazdu za sygnalizator,
chyba że w chwili zapalenia tego sygnału pojazd znajduje się tak blisko sygnalizatora, że nie może być zatrzymany przed nim bez gwałtownego hamowania; sygnał ten oznacza jednocześnie, że za chwilę zapali się sygnał czerwony.
Zgodnie z par. 95 Rozporządzenia Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z 31.07.2002r. w sprawie znaków i sygnałów drogowych (Dz. U. Nr 170, poz. 1393), sygnał żółty nadawany przez sygnalizator S-1 oznacza zakaz wjazdu za sygnalizator,
chyba że w chwili zapalenia tego sygnału pojazd znajduje się tak blisko sygnalizatora, że nie może być zatrzymany przed nim bez gwałtownego hamowania; sygnał ten oznacza jednocześnie, że za chwilę zapali się sygnał czerwony.
Połowy można by uniknąć gdyby zachowywano by szczególną uwagę przy pasach i na skrzyżowaniach a nie zapierdalają bo zielone ... jak w 6:52 ( chyba że to tylko na kamerze tak wygląda ? )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów