Pewni kierowcy z tej kompilacji powinni zapoznać się z Oponeo.pl.
Pewna laska z mojej pracy mi ostatnio pierdoliła o tym jaka była strasznie zdziwiona jak na jakiejś drodze pełnej liści w deszczu nie miała przyczepności bo "przecież mam opony na każde warunki"... Pytam czy chodzi jej o opony całoroczne a ta, że to są opony które są na zimę, lato, wiosnę, jesień i są lepsze od zwykłych bo się nadają w każde warunki a na liściach mokrych na drodze się ślizgała to boi się pomyśleć co by było w zimę na zimowych jakby nie miała tych "na każde warunki"...
W tym momencie odpuściłem sobie dalszą rozmowę.
Pewna laska z mojej pracy mi ostatnio pierdoliła o tym jaka była strasznie zdziwiona jak na jakiejś drodze pełnej liści w deszczu nie miała przyczepności bo "przecież mam opony na każde warunki"... Pytam czy chodzi jej o opony całoroczne a ta, że to są opony które są na zimę, lato, wiosnę, jesień i są lepsze od zwykłych bo się nadają w każde warunki a na liściach mokrych na drodze się ślizgała to boi się pomyśleć co by było w zimę na zimowych jakby nie miała tych "na każde warunki"...
W tym momencie odpuściłem sobie dalszą rozmowę.
Ty debilu. Miałeś okazję, żeby zaprezentować jej działanie innej gumy!
Dla czego temu osatniemu pajacowi panowie policjanci nie dojebali z 3 mandatow? Teraz jestem smutny
Bo to nie policjanci tylko samochód rządowy.
Dla czego temu osatniemu pajacowi panowie policjanci nie dojebali z 3 mandatow? Teraz jestem smutny
Też mnie to zastanawia. Za takie januszostwo powinni jebać kwity z górnej półki bo inaczej się chuje nigdy nie nauczą....
Skoro się już tak zastanawiacie to może byście pomyśleli, że trochę to chujowe miejsce na wystawianie mandatu. Zapewne zjechali dalej i mu dojebali.
Swoją drogą, jak tak oglądam te filmiki i widzę w jakich warunkach i przy jak niskiej prędkości ludzie wpadają w poślizgi to ogarnia mnie przerażenie. Kurwa, na jakich kapciach oni jeżdżą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów