No to przypomnijmy sobie jakie są mechanizmy powstawania niebezpiecznych sytuacji na polskich drogach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ode mnie bro proforma. Uwielbiam kompilacje zdarzeń z naszgo podwórka. Dużo jeżdżę i wieele miejsc człowiek jednak kojarzy.
0:32 Złotówa chciał zarobić więcej i wylądował w rowie
Drogi lepsze niż w Polsce. Tusk zwinął asfalt i sprzedał do Brukseli
1:58 mam nadzieję, ze policja dojebała mu taki mandat, że strach za chujową jazdę. Pewnie znalazł prawko w chipsach z biedronki i szpanuje.
Zaczyna się: "Mam zimówki, mogę zapierdalać". 3, 2, 1...
Postanowiłem skomentać po kolei wszystko
1: wystarczyło troszke gazu zamiast totalnej paniki na pustej drodze
2: no cóz oblodzony most+ kierowca któremu nie chciało się skontrować.
3: oo za takie coś z miejsca prawko zabrane minimum na w chuj czasu
4 Ta panda naoglądała się sadistica. Choć policji nie było jechać także się nie udało.
5:Człecze taczką możesz jezdzic nie samochodem.
6: no debil.
7: tak trzeba wlasnie jedzic z oczami dookoła głowy. ładnie się uratował z zimną krwią.
8 z miejsca dożywotnio prawko zabrać.. bo jak ktoś ma aspiracje do takich manewrów predzej czy pozniej kogos zabije.
nie komentuje dalej wkurwiłam się.
1: wystarczyło troszke gazu zamiast totalnej paniki na pustej drodze
2: no cóz oblodzony most+ kierowca któremu nie chciało się skontrować.
4 Ta panda naoglądała się sadistica. Choć policji nie było jechać także się nie udało.
5:Człecze taczką możesz jezdzic nie samochodem.
6: no debil.
7: tak trzeba wlasnie jedzic z oczami dookoła głowy. ładnie się uratował z zimną krwią.
8 z miejsca dożywotnio prawko zabrać.. bo jak ktoś ma aspiracje do takich manewrów predzej czy pozniej kogos zabije.
nie komentuje dalej wkurwiłam się.
LuzaQ napisał/a:
Ja za zatrzymanie się na środku drogi chuj wie po co to bym strzelał do tych kurew.
Ponoć 90% polskich kierowców uważa swoje umiejętności za ponadprzeciętne. Pozostałe 10% za przeciętne.
Disco polo i do rowu! Skąd ci wszyscy ludzie biorą czas na trąbienie?
albazsanagycjib napisał/a:
Ponoć 90% polskich kierowców uważa swoje umiejętności za ponadprzeciętne. Pozostałe 10% za przeciętne.
Najbardziej lubię tych: jeżdżę szybko ale bezpiecznie. Nienawidzę zamulaczy co jeżdżą zgodnie z przepisami.
sam żeś se fure rozwalił tłuku z 3 minuty. pewnie jeszcze na pieniądze mówisz pieniążki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów