To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wkurwiające jest to jak ludzie jeżdżą po rondach z 2 pasami, jedzie prawym pasem chuj w koło bo się boi wjechać na środkowy i przez to sami powodują sytuacje, że jak ktoś chce jechać swoim zjazdem to on zajeżdża mu drogę, bo jedzie pasem z którego teoretycznie powinien zjechać na pierwszym zjeździe.
A takiego matoła jak w 4:10 to chyba jeszcze żadna kompilacja nie zawierała
A takiego matoła jak w 4:10 to chyba jeszcze żadna kompilacja nie zawierała
@up
No i chuj. Ma prawo. Jak ma ochotę to może w kółko zapierdalać pół dnia.
Sądząc po ilości świeżynek, mam wrażenie że zbyt mało ludków cię ogląda... Chyba że robią to w trakcie jazdy
Velture napisał/a:
@up
Mam prawo pić alkohol, ale zajarać uspokajacza już nie mam.
Co Tworzy więcej problemów społecznych?
Rondo to chyba najbardziej tajemna rzecz dla Polskich kierowców.Widzą dwa pasy i już się modlą na który wjechać i którym zjechać
Ludzie! Jeżeli zjeżdżacie na najbliższym w prawo to ustawiajcie się na prawym pasie.Jeżeli jedziecie prosto to też możecie ustawić się na prawym.Jeżeli chcecie jechać do biedronki lub lidla i trzeba jechać w lewo to zajmijcie ten jebany,wewnętrzny pas i opuszczając rondo przed skrętem w prawo przepuście wszystkich co widzicie w prawym lusterku. Bardziej łopatologicznie się chyba nie da wytłumaczyć
Ludzie! Jeżeli zjeżdżacie na najbliższym w prawo to ustawiajcie się na prawym pasie.Jeżeli jedziecie prosto to też możecie ustawić się na prawym.Jeżeli chcecie jechać do biedronki lub lidla i trzeba jechać w lewo to zajmijcie ten jebany,wewnętrzny pas i opuszczając rondo przed skrętem w prawo przepuście wszystkich co widzicie w prawym lusterku. Bardziej łopatologicznie się chyba nie da wytłumaczyć
sereja3 napisał/a:
Co Tworzy więcej problemów społecznych?
Debile sądzący, że trawka mniej im zaszkodzi niż alkohol.
A tytuł tej i innych kompilacji powinny się nazywać "Ślepcy na drogach".
Niektórzy, to sami sobie winni, słabe warunki, ślisko, ale zapierdalają jak głupi i później zdziwienie, że na zakręcie wypada z drogi.
Velture napisał/a:
@up
To ma być głos rozsądku? serio?
Co do tych rond i dlaczego w przepisach nie ma przymusu jazdy srodkowym (lewym) pasem przy skrecie w lewo. Zczajcie baze, że po drogach nie jeżdżą tylko osobówki i motorki. Zapnij do autka np. taki kemping i masz już zespół pojazdów. Skręć na łuku w lewo i popatrz w prawe lustro. Co widzisz? Własny kemping i praktycznie nic wiecej. Wiec jak zjechać takim sprzetem z lewego pasa w prawo bezpiecznie jak nie widać czy coś tam jedzie czy nie? Nie da sie dlatego lepiej jechać zewnetrznym pasem. No i ogolnie czy to naprawde tak ciężko ogarnąć żeby nie zjeżdzac z ronda na pałe?
Cytat:
Debile sądzący, że trawka mniej im zaszkodzi niż alkohol.
To i to szkodzi. Natomiast różnica polega na tym że przy alkoholu jesteś ciężarem i zagrożeniem również dla otoczenia: zasrane spodnie, awantury z rodziną i sąsiadami, darcie mordy, prowadzenie po pijaku...
Po trawce jesteś zagrożeniem jedynie dla lodówki swojej starej.
Jak ogladam te zimowe wypadki to nawet troche nie jest mi ich szkoda. Rowniez zauwazylem tendencje do pasatow co 3 film to kierowcy vw czy to przypadek...
Tylko sieroty ustawiają się na prawym pasie po to żeby na rondzie skręcić w lewo lub zawrócić.
4:05 powinni mu dożywotnio odebrac lejce. To jakiś idiota jest.
4:05 powinni mu dożywotnio odebrac lejce. To jakiś idiota jest.
Za rozjebaną złotówę zawsze piwo!
Spiderowski napisał/a:
Po trawce jesteś zagrożeniem jedynie dla lodówki swojej starej.
Nie powiedziałbym Mieszkam i pracuje w NL już 8 lat. I spotkałem wielu zwolenników ćpania marychy. Oni są zagrożeniem praktycznie wszędzie. Wpuść takiego za kółko. Widziałeś kogoś kto prowadzi auto po trawce? Opóźniona reakcja na bodźce. Wszystko mu zwalnia... W pracy jak taki przyjdzie nie zajarany to nerwus taki, jakby miał ADHD!! A jak zajara to znowu zamulacz i nie potrafi szybko zareagować na sytuację, co jest naprawdę wielkim zagrożeniem.
Zbyt wielu ćpających nad umiar polaczków tu widziałem, żeby cokolwiek i ktokolwiek mnie przekonał, że jaranie zielska jest spoko. Chyba, że robisz to okazjonalnie raz na długi czas. Tak samo alkohol. Raz na jakiś czas nie szkodzi. Ale tu w NL nie spotkałem się, by ktoś sobie palił okazjonalnie, tylko po 5 g dziennie bo inaczej świat kręci mu się za szybko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów