Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
mygyry 2019-01-12, 13:05 6
Wkurwiające jest to jak ludzie jeżdżą po rondach z 2 pasami, jedzie prawym pasem chuj w koło bo się boi wjechać na środkowy i przez to sami powodują sytuacje, że jak ktoś chce jechać swoim zjazdem to on zajeżdża mu drogę, bo jedzie pasem z którego teoretycznie powinien zjechać na pierwszym zjeździe.

A takiego matoła jak w 4:10 to chyba jeszcze żadna kompilacja nie zawierała
Zgłoś
~Velture 2019-01-12, 13:45 4
@up
No i chuj. Ma prawo. Jak ma ochotę to może w kółko zapierdalać pół dnia.
Zgłoś
8765tj 2019-01-12, 14:02
Sądząc po ilości świeżynek, mam wrażenie że zbyt mało ludków cię ogląda... Chyba że robią to w trakcie jazdy
Zgłoś
sereja3 2019-01-12, 14:04
Velture napisał/a:

@up

Mam prawo pić alkohol, ale zajarać uspokajacza już nie mam.

Co Tworzy więcej problemów społecznych?
Zgłoś
Essent 2019-01-12, 15:38 4
Rondo to chyba najbardziej tajemna rzecz dla Polskich kierowców.Widzą dwa pasy i już się modlą na który wjechać i którym zjechać

Ludzie! Jeżeli zjeżdżacie na najbliższym w prawo to ustawiajcie się na prawym pasie.Jeżeli jedziecie prosto to też możecie ustawić się na prawym.Jeżeli chcecie jechać do biedronki lub lidla i trzeba jechać w lewo to zajmijcie ten jebany,wewnętrzny pas i opuszczając rondo przed skrętem w prawo przepuście wszystkich co widzicie w prawym lusterku. Bardziej łopatologicznie się chyba nie da wytłumaczyć
Zgłoś
MgrMajster 2019-01-12, 17:01 1
sereja3 napisał/a:

Co Tworzy więcej problemów społecznych?

Debile sądzący, że trawka mniej im zaszkodzi niż alkohol.

A tytuł tej i innych kompilacji powinny się nazywać "Ślepcy na drogach".
Zgłoś
b................3 2019-01-12, 18:32 2
Niektórzy, to sami sobie winni, słabe warunki, ślisko, ale zapierdalają jak głupi i później zdziwienie, że na zakręcie wypada z drogi.
Zgłoś
mygyry 2019-01-12, 21:21
Velture napisał/a:

@up

To ma być głos rozsądku? serio?
Zgłoś
oroboros 2019-01-13, 1:08
Co do tych rond i dlaczego w przepisach nie ma przymusu jazdy srodkowym (lewym) pasem przy skrecie w lewo. Zczajcie baze, że po drogach nie jeżdżą tylko osobówki i motorki. Zapnij do autka np. taki kemping i masz już zespół pojazdów. Skręć na łuku w lewo i popatrz w prawe lustro. Co widzisz? Własny kemping i praktycznie nic wiecej. Wiec jak zjechać takim sprzetem z lewego pasa w prawo bezpiecznie jak nie widać czy coś tam jedzie czy nie? Nie da sie dlatego lepiej jechać zewnetrznym pasem. No i ogolnie czy to naprawde tak ciężko ogarnąć żeby nie zjeżdzac z ronda na pałe?
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-01-13, 1:15 2
Cytat:

Debile sądzący, że trawka mniej im zaszkodzi niż alkohol.

To i to szkodzi. Natomiast różnica polega na tym że przy alkoholu jesteś ciężarem i zagrożeniem również dla otoczenia: zasrane spodnie, awantury z rodziną i sąsiadami, darcie mordy, prowadzenie po pijaku...
Po trawce jesteś zagrożeniem jedynie dla lodówki swojej starej.
Zgłoś
PanMirek 2019-01-13, 8:47
Jak ogladam te zimowe wypadki to nawet troche nie jest mi ich szkoda. Rowniez zauwazylem tendencje do pasatow co 3 film to kierowcy vw czy to przypadek...
Zgłoś
tarcer123 2019-01-13, 8:51 2
Tylko sieroty ustawiają się na prawym pasie po to żeby na rondzie skręcić w lewo lub zawrócić.

4:05 powinni mu dożywotnio odebrac lejce. To jakiś idiota jest.
Zgłoś
dziadek8724 2019-01-13, 11:23
Za rozjebaną złotówę zawsze piwo!
Zgłoś
MgrMajster 2019-01-13, 13:35 1
Spiderowski napisał/a:

Po trawce jesteś zagrożeniem jedynie dla lodówki swojej starej.

Nie powiedziałbym Mieszkam i pracuje w NL już 8 lat. I spotkałem wielu zwolenników ćpania marychy. Oni są zagrożeniem praktycznie wszędzie. Wpuść takiego za kółko. Widziałeś kogoś kto prowadzi auto po trawce? Opóźniona reakcja na bodźce. Wszystko mu zwalnia... W pracy jak taki przyjdzie nie zajarany to nerwus taki, jakby miał ADHD!! A jak zajara to znowu zamulacz i nie potrafi szybko zareagować na sytuację, co jest naprawdę wielkim zagrożeniem.
Zbyt wielu ćpających nad umiar polaczków tu widziałem, żeby cokolwiek i ktokolwiek mnie przekonał, że jaranie zielska jest spoko. Chyba, że robisz to okazjonalnie raz na długi czas. Tak samo alkohol. Raz na jakiś czas nie szkodzi. Ale tu w NL nie spotkałem się, by ktoś sobie palił okazjonalnie, tylko po 5 g dziennie bo inaczej świat kręci mu się za szybko.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem