📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak widzę tych kretynów co się pchają pod ciężarowe to mnie krew zalewa. Prawo jazdy za paczkę cukierków mają czy co? Nawet na kursie się gada i martwych punktach gdzie kierowca ciężarówki nie jest w stanie zobaczyć że debil z osobówki wjeżdża mu pod zderzak
Jestem z tym, by na kursie każdemu kursantowi puszczać z 5 godzin takich sytuacji, by już za wczas ogarnął czym grozi bezmyślność i chamstwo na drodze.
Nieźle się ten passat na końcu posypał.
W czwartej minucie się Panu pedały pojebały, oj znowu na kurs wypadało by iść.
MgrMajster napisał/a:
Jestem z tym, by na kursie każdemu kursantowi puszczać z 5 godzin takich sytuacji, by już za wczas ogarnął czym grozi bezmyślność i chamstwo na drodze.
A ja za godziną dziennie przez miesiąc na sadolu
Audi vw skoda i seat od lat niezmiennie woza najwiekszych kretynow na drogach. Te samochody powinno sie zlomowac razem z wlascicielem w srodku.
No to jebnięcie z passatem takie soczyste. Kilka razy musiałem obejrzeć. Klasyczna czołówka z wszystkimi jej konsekwencjami.
Ja czasem niedowierzam ,że też jestem rodakiem takich bałwanów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów