📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Wie ktoś jak się skonczyła ta sytuacja z 0:50 z tym wymuszeniem przez wieśwagena?
Polskie_Drogi napisał/a:
Uwaga jadę! Proszę zjechać z drogi...
Szczególnie ostatniemu się znudziło na wolności...
Jak ja nienawidzę tych ćwoków wpierdalających się w 5-metrowe odstępy na ekspresówce z prawego pasa na lewy. Debile jak ten 0:50 i 3:33 powinni z miejsca stracić prawo jazdy, a przy drugim takim zajściu dożywotni zakaz prowadzenia auta. Jak ich stać na fury i mandaty to na szofera też będzie. A po za całą resztą debili i nieuków 5:05 pięknie pokazuje brak wyobraźni przy mokrej nawierzchni. Trzech wyhamowało, czwarty już nie.
Gościu ci w Wrocławiu taranował auta uciekają przed palami, jakos nie bardzo był Polski
Wypierdalać mi tu z drogi bo jadem!
2:05 facet rzuca się biegiem pomóc dziecku, wyobraźcie sobie kobietę.
Spiderowski napisał/a:
Wie ktoś jak się skonczyła ta sytuacja z 0:50 z tym wymuszeniem przez wieśwagena?
W innym odcinku było ,że kierowca passata uciekł a nagrywający zawiózł materiał na policję. Kierowca passata dostał mandat 500zł jak pamiętam,
5:30 Daję sobie rękę uciąć, a nawet dwie, że tak to kurwa, kobieta. Normalny nawet najbardziej przyjebany człowiek jest w stanie się domyślić, że skoro coś zamierzamy zrobić to wcześniej należy o tym poinformować, zasygnalizować - w sumie co ja pierdole. To musiał być ktoś kto dorównuje swoją inteligencją co najmniej zawieszonemu typowi po meetingu na domowej roboty kwasie. (bądź też takim, którzy srają pod siebie i nikogo o tym nie informują )
EDIT: Jeśli się mylę no to chuj - życie. Gorzej jak dupsko będzie swędzieć nagle, niespodziewanie - jedynym wyjściem będzie szorowanie dupą po dywanie, najlepiej swoim.
EDIT: Jeśli się mylę no to chuj - życie. Gorzej jak dupsko będzie swędzieć nagle, niespodziewanie - jedynym wyjściem będzie szorowanie dupą po dywanie, najlepiej swoim.
6:50 - co za bździągwa - po całej akcji mówi facetowi "nagraj to"
Brakuje tylko
"i co nagrałeś?"
"Nie kurwa dopiero kasetę do kamery wkładam"
Brakuje tylko
"i co nagrałeś?"
"Nie kurwa dopiero kasetę do kamery wkładam"
sadystycznie bolesny napisał/a:
2:05 facet rzuca się biegiem pomóc dziecku, wyobraźcie sobie kobietę.
Gość najpierw rzuca się do pomocy rowerowi a gdy pojazd jest bezpieczny dopiero dziecku. Jak rozumiem wina kierowcy ale gówniak mógł się zatrzymać i rozejrzeć w lewo, prawo.
6:08 jak można zasnąć w na Roztoczu? Tam jest takie rześkie powietrze...
Kolan2109 napisał/a:
Gość najpierw rzuca się do pomocy rowerowi a gdy pojazd jest bezpieczny dopiero dziecku. Jak rozumiem wina kierowcy ale gówniak mógł się zatrzymać i rozejrzeć w lewo, prawo.
6:08 jak można zasnąć w na Roztoczu? Tam jest takie rześkie powietrze...
Jakie kurwa wina kierowcy? Mam nadzieję, że obyło się bez mandatu. Przed przejściem masz zachować ostrożność, nie dasz rady zahamować jak debil kamikaze wyjdzie Ci metr przed samochodem. Wypierdol prawo jazdy do kosza.
0:50 ST i wszystko jasne.... Tychy to jakiś stan umysłu jest. Jak widzisz na drodze ST ta załóż, że odpier... jakąś szopkę na ogół się nie pomylisz
nano50 napisał/a:
Jakie kurwa wina kierowcy? Mam nadzieję, że obyło się bez mandatu. Przed przejściem masz zachować ostrożność, nie dasz rady zahamować jak debil kamikaze wyjdzie Ci metr przed samochodem. Wypierdol prawo jazdy do kosza.
Samochód jadący z przeciwka zatrzymał się, przepuszcza pieszych, ale co tam, "ja jadem, nie bendem stawoł na kużdych pasach bo winyj dizla spolę". Młody nawet zsiadł z roweru. Jeśli nie widzisz winy kierowcy, to nie komentuj, bo się ośmieszasz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów