📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
No tak. Prawie całe lato nie padało. Teraz zaskoczenie, bo jak to. Po deszczu ślisko?
Wprowadzić pociągi na każde skrzyżowanie!
Wtedy kierowcy nauczyliby się szacunku do masy i prędkości. A za nieprzestrzeganie przepisów kodeksu drogowego kula w łeb dla kierowcy i jego rodziny a następnie pobyt w obozie reedukacyjnym razem z pedofilami (ale bez księży, bo dla nich karą za pedofilie jest zmiana parafii).
Pilnujemy Polski!
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Wtedy kierowcy nauczyliby się szacunku do masy i prędkości. A za nieprzestrzeganie przepisów kodeksu drogowego kula w łeb dla kierowcy i jego rodziny a następnie pobyt w obozie reedukacyjnym razem z pedofilami (ale bez księży, bo dla nich karą za pedofilie jest zmiana parafii).
Pilnujemy Polski!
Pilnujemy Polski!
Kula w łeb...ile ty masz kurwa lat? 10? Bo na takim poziomie jest twój umysł.
Sytuacja z początku z wbiegającym pieszym. Kto kierował? Kobieta. Kto szybciej ogarnął co się dzieje? Pasażer.
1:05. Bardziej chrońcie pieszych na przejściach, a będzie coraz więcej takiego gówna. 5000 zł mandatu za takie wtargnięcie i tyle.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Pilnujemy Polski!
i że Ty też masz prawa wyborcze...
Mam dziwne wrażenie jak bym te wszystkie filmy oglądał już któryś raz... A nie.. to nie wrażenie.. to autor filmu pokleił jakieś stare akcje i wrzucił jako "nowość"...
3:15 gość musiał patrzeć w telefon że zajebal z takim impetem
Odnośnie tego deszczu to musi być dobra guma, nie rozumiem jazdy na starych oponach albo jakiś tanich chińczykach. Ja u siebie założyłem maksymalny dostępny rozmiar i oponę wysokiej klasy, nie mam problemu ze śliską nawierzchnią i hamowaniem. Kolejna sprawa to czucie samochodu, ale tego nie da się przeskoczyć dopóki prawko będą rozdawali jak 500 plus. Prawo jazdy to powinno być uprawnienie które jest przyznawane osobom potrafiącym prowadzić samochód i opanować go w kryzysowych sytuacjach a także zdającym sobie sprawę że auto to kawał żelastwa które może być jak pistolet jak używa się go bez wyobraźni, tymczasem jest traktowane jakby każdy miał je mieć bo umie ruszać pod górkę czy kręcić kierownicą.
upup, mam wrażenie, że połowa kierowników wlepia ślipia w telefon...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów